«Εδώ MYMALL, Εδώ MYMALL, Εδώ MYMALL Limassol»

 

Καθώς το καρναβάλι πλησιάζει, το MYMALL Limassol έχει μπει για τα καλά στους ξέφρενους εορταστικούς του ρυθμούς, έχοντας προετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με ανεβασμένη τη διάθεση, λοιπόν, το MYMALL Limassol οργανώνει μια σειρά διασκεδαστικών εκδηλώσεων που θα κάνουν το ρυθμό του Λεμεσιανού καρναβαλιού να χτυπά στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Έτσι, με το απόλυτα καρναβαλίστικο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει προετοιμάσει το MYMALL Limassol για το φετινό καρναβάλι, το «Εδώ Λεμεσός» των κανταδόρων μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε «Εδώ MYMALL Limassol».

Οι επισκέπτες του MYMALL Limassol το Σάββατο, 5 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα αποκριάτικο πρόγραμμα με τους @tiktokpartys για πρίγκιπες και πριγκίπισσες, ενώ η διασκέδαση θα συνεχίσει μεταξύ των ωρών 11:00π.μ. και 13:00μ.μ. με καρναβαλίστικη παρέλαση μέσα στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου και θα ολοκληρωθεί με παιχνίδια στον υπόγειο χώρο του.

Η Κυριακή 6 Μαρτίου κρύβει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για τους επισκέπτες του εμπορικού, αφού τα ηνία θα αναλάβουν οι The House Of FairyTales με ένα τσίρκο παλιάτσων και το Choice FM να εκπέμπει ζωντανά μεταξύ 12:00-14:00. Μεταξύ των ωρών 15:00-17:00, η καρναβαλίστικη παρέλαση και τα παιχνίδια στον υπόγειο χώρο του MYMALL Limassol θα ολοκληρώσουν το διήμερο των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων.

Και τις δύο μέρες, θα υπάρχει η ευκαιρία για να απαθανατίσετε τις εορταστικές εμπειρίες σας στο photobooth που θα στηθεί στο εμπορικό κέντρο, ποζάροντας με εορταστική διάθεση, την ανάλογη αμφίεση και λαμβάνοντας δωρεάν τη δική σας φωτογραφία. Φορέστε τη στολή που σας εκφράζει μαζί με την πιο εύθυμή σας διάθεση και λάβετε μέρος στην καρναβαλίστικη πανδαισία που ετοίμασε το MYMALL Limassol.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επικείμενες εκδηλώσεις ΕΔΩ. 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας