«Swim out in the open», κολυμπώντας για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά

 

Στοχεύοντας στη προαγωγή της άθλησης σε εξωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα της κολύμβησης για τη διατήρηση της σωματικής αλλά και πνευματικής υγείας, ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας, κατηγορία Masters, η οποία αποτελείται από βετεράνους αθλητές κολύμβησης, διοργανώνει τον φιλανθρωπική εκδήλωση κολύμβησης «Swim out in the open», την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, στο Harmony Bay Hotel στη Λεμεσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η οικονομική στήριξη και αναβάθμιση του Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών Καϊμακλίου (Παιδική Λέσχη Καϊμακλίου), ένα πρόγραμμα του Συμβουλίου Κοινοτικής Ευημερίας Καϊμακλίου, την οποία έχει αναλάβει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation.

Το «Swim Out in the Open» πραγματοποιείται για 4η φορά με σκοπό να ενισχύσει φιλανθρωπικές δράσεις που σχετίζονται με παιδιά.

Η διοργάνωση απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές κολύμβησης, αλλά και σε όσους αγαπούν το άθλημα, καθώς περιλαμβάνει διαδρομές κολύμβησης 200μ για αρχάριους κολυμβητές, 1km και 2km για έμπειρους κολυμβητές και 4km για προχωρημένους κολυμβητές.

Το κοινό μπορεί να στηρίξει την εκδήλωση, είτε με την εγγραφή του λαμβάνοντας μέρος στην εκδήλωση, είτε μέσω δωρεάς. Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας https://fienta.com/2021-swim-out-in-the-open.

Όλα τα χρήματα που θα συλλεχθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν άμεσα και αποκλειστικά για τους σκοπούς αναβάθμισης της Παιδικής Λέσχης Καϊμακλίου, την οποία έχει αναλάβει το «Yianis Christodoulou Foundation», ένα ίδρυμα που χαράζει ένα δρόμο ευκαιριών στη διαβίωση και την εκπαίδευση, έχοντας ως αποστολή να στηρίξει και να βοηθήσει τις ευάλωτες ομάδες παιδιών και νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook: SWIMOUTINTHEOPEN

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol