Η Celestyal Cruises μας ταξιδεύει μουσικά στο «Μυθικό Αρχιπέλαγος»

 

Η Celestyal Cruises, μέλος του Ομίλου Louis και βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει μοναδικές εν πλω συναυλίες στο Celestyal Olympia στο πλαίσιο του νέου δρομολογίου «Μυθικό Αρχιπέλαγος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 



Πέρα των ήδη ανακοινωμένων συναυλιών στις 3 και 10 Ιουλίου, στην αναχώρηση της 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί live συναυλία από τον αγαπημένο ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Επιπλέον, στις 24 Ιουλίου και 31 Ιουλίου αντίστοιχα το γνωστό μουσικό συγκρότημα Onirama θα έχουν δύο live εμφανίσεις εν πλω.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της τρίτης επιβίβασης του δρομολογίου «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με αναχώρηση από το λιμάνι Λεμεσού στις 17 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα «άστρα», με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 3 εκ. αντίτυπα.

Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος μέσω της ερμηνείας του, αλλά και μέσω των συνθέσεών του.

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων.

Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (από Β. Αμερική μέχρι Ευρώπη και από Αυστραλία έως Νότια Αφρική).

Στη συνέχεια, οι επιβάτες του δρομολογίου Μυθικό Αρχιπέλαγος και με αναχώρηση στις 24 και 31 Ιουλίου από τη Λεμεσό, θα «ταξιδέψουν» ονειρικά με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ONIRAMA, που θα τους ξεσηκώσει με τις γνωστές επιτυχίες του, το πάθος και την ενέργειά του.

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα μας χαρίσουν για ακόμα μια φορά δύο αξέχαστες εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια!

Αυτό το Καλοκαίρι, μέσα από τη δυναμική #FlowerToThePeopleTour υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με το δυναμισμό τους, μετατρέποντας σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση!

Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo, όπου ενώνουν vibes, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά. Το νέο δρομολόγιο «Μυθικό Αρχιπέλαγος» σας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό ταξίδι χρωμάτων, γεύσεων και ήχων, ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.

7 απολαυστικές μέρες με αναχώρηση από το λιμάνι της Λεμεσού, βόλτα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ψώνια στην Αθήνα, τα καλύτερα ταβερνάκια στη Θεσσαλονίκη, ποτά και βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου, κοκτέιλ στη Σαντορίνη, ταξίδι στην ιστορία στη Ρόδο… συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρει η Celestyal Cruises, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία ελληνικής διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (χρεώνονται μόνο λιμενικοί φόροι και τέλη). Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol
Το Guaba ανακηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού με μια μοναδική Opening Fiesta!
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου