Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Διαδικτυακή Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών 2021

  22/06/2021 15:43
Διαδικτυακή Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών 2021

Διαδικτυακή Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών 2021

  22/06/2021 15:43

Είσαι μαθητής/τρια Γυμνασίου, Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής; Θα ήθελες να περάσεις ένα ωραίο και συναρπαστικό καλοκαίρι; Θα ήθελες να γνωρίσεις νέους και νέες της ηλικίας σου από όλη την Κύπρο; Σου αρέσει η φωτογραφία, η μαγειρική ή να δημιουργείς βίντεο με το κινητό σου; Θες να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας; ➔ Τότε η Διαδικτυακή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών του Οργανισμού Νεολαίας σε ενδιαφέρει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με ιδιαίτερη χαρά, τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου ανακοινώνουν τη διοργάνωση της ετήσιας Καλοκαιρινής Σχολής Ενδυνάμωσης Μαθητών για 5η συνεχόμενη χρονιά. Για το 2021, η Σχολή θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα που επέφερε η πανδημία και έχοντας ως πρώτιστο μέλημά τους την προστασία και ασφάλεια των νέων, η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαδικτυακά, όπως και πέρσι.

Το ενδιαφέρον πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων περιλαμβάνει εργαστήρια διαχείρισης χρόνου, φωτογραφίας, δημιουργίας διαδικτυακού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, δημιουργίας βίντεο από κινητό τηλέφωνο, τραγουδοποιίας, μαγειρικής -διατροφής, εργαστήρι για περιβαλλοντικά θέματα και πολλά άλλα!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη των νέων, αλλά και στην απόκτηση δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποδοτικοί στο σχολείο, αλλά και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και κοινωνική δράση.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν σε κάθε στάδιο της σχολής με άλλους συνομήλικούς τους.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ και θα είναι διαδραστικά, από τις 05/07 μέχρι τις 16/07/2021 (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00-13:30). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου και Τεχνικών Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης (14-17 ετών).

Συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής ο γονέας ή κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας, εξυπακούεται ότι έχει διαβάσει τους όρους για τις ομαδικές συναντήσεις μέσω εργαλείων τηλεδιάσκεψης των υπηρεσιών του ΟΝΕΚ.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες της Σχολής Ενδυνάμωσης είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://kepli.onek.org.cy και στον Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77 77 2757 ή στο 24822580.

Απαραίτητη η Δήλωση συμμετοχής, την οποία θα βρείτε ΕΔΩ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας