#THEKODJAPASHISPARTY - Vol. II

 

Αν έχεις βρεθεί στο περσινό και άκρως επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ των αδελφών Κοτζιάπασιη θα το θυμάσαι σίγουρα!
 
Ο λόγος για τις λαμπερές αδελφές Δέσποινα, Στυλιάνα και Ιωάννα Κοτζιάπασιη, οι οποίες ένωσαν το ταλέντο και τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους brands, «Turquoise» και «Ioanna Kodjapashi Jewellery» προσθέτοντας έτσι το δικό τους, ξεχωριστό γούστο και προσωπικό στυλ στην κάθε γυναίκα.
 
Το πάθος και η αγάπη που έχουν για την δουλειά τους είναι ευδιάκριτη, αφού οι δημιουργίες τους ξεχωρίζουν ανάμεσα σε άλλες, ενώ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι μοναδικές δημιουργίες τους αγαπήθηκαν και έγιναν «must have» για την γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

 



Αν λοιπόν δεν δώσατε το παρόν σας στο περσινό πάρτυ, ετοιμαστείτε, γιατί και φέτος θα έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε ένα glam fashionable #XmasParty και να αποκτήσετε κομμάτια από την γιορτινή συλλογή «Turquoise», όπως επίσης και κοσμήματα «Ioanna Kodjapashi Jewellery», όλα με -10% έκπτωση ειδικά για την ημέρα.
 
Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15.12.2019 από τις 16:00-22:00 στο κατάστημά τους στην οδό Προμηθέως 14, 1065 στη Λευκωσία. Φέρτε μαζί σας την πιο cool σας διάθεση και ελάτε να περάσετε φανταστικά με γιορτινά cocktails από την Elephant Gin και την ThreeCents Artisanal Beverages, to make your story long!


Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου