Sistema Cyprus: Μια συναυλία που θα θυμόμαστε

 
Το Sistema Cyprus επιστρέφει στη σκηνή, με την πρώτη του συναυλία για αυτή τη χρονιά, με τίτλο A Concert to Remember, στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μπαίνοντας σε γιορτινό κλίμα, η ορχήστρα αλλά και η χορωδία, που απαρτίζεται από  πέραν των 75 παιδιών, ετοιμάζονται να μας προσφέρουν μια συναυλία που δεν θα την ξεχάσουμε. Ραντεβού την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας (Πλατεία Ελευθερίας).

Τη μουσική διεύθυνση θα αναλάβει ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος του προγράμματος Sistema Cyprus, Santiago Ossa Alzate. Ο μαέστρος κατάγεται από την Κολομβία και αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλωσε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα El Sistema. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της χορωδίας θα έχει η Κύπρια μαέστρος, Λουκία Λαζάρου.
Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν, ενώ κατά τη διάρκειά της, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει το έργο και την προσπάθεια του Sistema Cyprus, για κοινωνική αλλαγή μέσω της μουσικής, κάνοντας τη δική του εισφορά σε σημείο που θα στηθούν στον χώρο.

Την συναυλία στηρίζουν με την ευγενή τους χορηγία οι οργανισμοί EY Κύπρου και SocialSpace Academy. Υποστηρικτές της συναυλίας είναι οι οργανισμοί: Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, η Cablenet και το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.
 
 

Περισσότερα για το Sistema Cyprus

Το Sistema Cyprus αποτελεί ένα μουσικο-κοινωνικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από το El Sistema της Βενεζουέλας,  που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε όλα τα παιδιά και νέους μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Ο δεύτερος του στόχος είναι η προώθηση του  σεβασμού και της αναγνώρισης ευάλωτων ομάδων από την κοινωνία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2018 στην αίθουσα Ειρήνη, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Λευκωσίας  και στη Λάρνακα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους. To Sistema Cyprus, είναι μέλος του Sistema Europe, του Ευρωπαϊκού δικτύου το οποίο φιλοξενεί όλα τα προγράμματα Sistema που είναι εμπνευσμένα από το El Sistema της Βενεζουέλας.
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol