Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μαγικά Χριστούγεννα στο Colors Cafe με Festive Afternoon Tea

  03/12/2019 14:54
Μαγικά Χριστούγεννα στο Colors Cafe με Festive Afternoon Tea

Μαγικά Χριστούγεννα στο Colors Cafe με Festive Afternoon Tea

  03/12/2019 14:54
 
Το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons σας περιμένει και φέτος, για να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία του Festive Afternoon Tea, μέσα από ένα απολαυστικό ταξίδι γευσιγνωσίας, στον φινετσάτο κόσμο του εκλεκτού τσαγιού.
 
Μοναδικά χαρμάνια, με τη σφραγίδα του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères, σε συνδυασμό με την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, υπόσχονται να δημιουργήσουν μια γιορτινή πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, κάνοντας ακόμα πιο μαγικά τα απογεύματα σας, από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020.

Ειδικά εκπαιδευμένοι sommelier τσαγιού, θα σας μυήσουν στην ιεροτελεστία του Afternoon Tea, με υπέροχα αποστάγματα και βότανα από τις εκλεκτές ποικιλίες του Dammann Frères, ενώ τη συναρπαστική γευστική περιπλάνηση θα συμπληρώσουν για άλλη μια χρονιά, τα εξαιρετικά εδέσματα του Tea Tower.

Οι λάτρεις του τσαγιού μπορούν μάλιστα να μοιραστούν την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία, με αγαπημένα τους πρόσωπα, χαρίζοντας τους πολυτελείς συσκευασίες με τις πιο δημοφιλείς γεύσεις τσαγιού Dammann Frères, καθώς και τα ομορφότερα “Christmas Cakes” και “Buche de Noel”, δημιουργίες των Pastry Chefs του Colors Café.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας