«Δώσε Φως σε Μια Ζωή» - Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και ΑΗΚ

 

Η φλόγα της ελπίδας μεγαλώνει όταν προσφέρεις αγάπη σ’ αυτούς που τη χρειάζονται. Γι’ αυτό, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ, διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά, τη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή», καλώντας το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η εκστρατεία διαρκεί όλο τον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, το κοινό μπορεί να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Συνδέσμου κάνοντας εισφορά στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy ή μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκστρατείας, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις.
 
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στο Παραλίμνι, όπου ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συμμετέχει με Χριστουγεννιάτικη αγορά στις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη “Christmas Wonder” στην Πλατεία Παραλιμνίου, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.
 
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 διοργανώνονται Χριστουγεννιάτικες Φιέστες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο με χριστουγεννιάτικα παζαράκια με γιορτινά εδέσματα, χειροποίητες δημιουργίες από εθελοντές του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Κύπριους καλλιτέχνες, παιδικές δραστηριότητες και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παιδικές χορωδίες και χορευτικά σχήματα. Την ίδια μέρα, στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί η παράσταση κουκλοθέατρου «Ζητείται Πειρατής».

 

Συγκεκριμένα:

 

Στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Φιέστα από τις 10:30 μέχρι τις 18:30 στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ (Αμφιπόλεως 11, Στρόβολος).

Στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Φιέστα από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Στην Πάφο θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Φιέστα από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στο Περιφερειακό Γραφείο ΑΗΚ Πάφου (Λεωφ. Ελευθέριου Βενιζέλου 87).

Στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί η παράσταση κουκλοθέατρου «Ζητείται Πειρατής» στις 16:00 στον Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ.

 
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα  www.anticancersociety.org.cy, στη σελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στο Facebook και στα τηλέφωνα: 22446222 (Λευκωσία), 25372990 (Λεμεσός), 24654921 (Λάρνακα), 26947923 (Πάφος), 23731110 (Αμμόχωστος).
 
Τα έσοδα από όλες τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
 
Ας δώσουμε μαζί φως σε μια ζωή!
 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου