Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

CCO: Φθινοπωρινή συναυλία και τον Benjamin Grosvenor

  27/09/2019 12:17
 CCO: Φθινοπωρινή συναυλία και τον Benjamin Grosvenor

CCO: Φθινοπωρινή συναυλία και τον Benjamin Grosvenor

  27/09/2019 12:17
 
Με μια φθινοπωρινή συναυλία, η δικοινοτική Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου Κύπρου (CCO) και ο διακεκριμένος σολίστας από το Λονδίνο, Benjamin Grosvenor,ετοιμάζουν να χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές. Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της ορχήστρας Nihat Agdac και Νάταλη Νεοφύτου, παρέα με επαγγελματίες Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους μουσικούς, δίνουν ένα ακόμη ραντεβού με το κοινό, στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Για ακόμη μια φορά η ορχήστρα δεν θα έχει μαέστρο, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους μουσικούς να δουλέψουν όσο πιο στενά γίνεται μεταξύ τους για το καλό του συνόλου, της μουσικής και της μεταξύ τους συνεργασίας.
 
Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει κομμάτια όπως το Ancient Dances & Airs του Ottorino Respighi και δύο έργα του Wolfgang Amadeus Mozart,  το 9ο Kονσέρτο για πιάνο με σολίστ στο πιάνο τον Benjamin Grosvenor και τη 25η Συμφωνία σε Σολ ελάσσονα.
Πέραν της μαγευτικής βραδιάς και του υψηλού επιπέδου μουσικό αποτέλεσμα, η συναυλία έχει ένα ακόμη ξεχωριστό σκοπό. Να περάσει το μήνυμα πως η μουσική ενώνει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας και κοινωνικής τάξης. Με όπλο την μουσική και τον πολιτισμό η ορχήστρα συνεχίζει να προάγει την ειρήνη στην Κύπρο.
 
Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται προς 10 ευρώ, στο Θέατρο Παλλάς κάθε Τετάρτη 16:00-19:00. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 97-804219, στο 05338603715 και στο 22- 410181(Θέατρο Παλλάς).
 
Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα και χορηγός επικοινωνίας το ΡΙΚ.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Κύπρου www.cychamber.com και στη σελίδα της στα social media www.facebook.com/Cyprus-Chamber-Orchestra.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας