Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίας Κάλλας αναβιώνει στη σκηνή του Παττιχείου Λεμεσού

  10/09/2019 13:43
Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίας Κάλλας αναβιώνει στη σκηνή του Παττιχείου Λεμεσού

Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίας Κάλλας αναβιώνει στη σκηνή του Παττιχείου Λεμεσού

  10/09/2019 13:43
 
Το συγκλονιστικό έργο Μaster Class, εμπνευσμένο από τη ζωή και την προσωπικότητα της μεγάλης ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας, με πρωταγωνίστρια την σπουδαία ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου, έρχεται στην Κύπρο μετά από 150 sold-out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Η συνταρακτική ζωή της Μαρία Κάλλας, λίγο πριν οδηγηθεί, πρόωρα, στο θάνατο, καταβεβλημένη από την κατάθλιψη,  στα πενήντα-τέσσερα της χρόνια, αναβιώνει στη σκηνή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου, στις 20:30.
 

Η μεταιχμιακή στιγμή και το άλμα αυτοκαταστροφής, ενός από τα ιερότερα τέρατα της τέχνης, λίγο μετά το γάμο του αγαπημένου της, Αριστοτέλη Ωνάση με τη Τζάκι Κέννεντι, αποκαλύπτεται μέσα από το θεατρικό αριστούργημα του Terrence McNally.
 
 
Το Μaster Class είναι βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο της Ελληνίδας Ντίβας, που δίδαξε στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του '70. Το καθηλωτικό έργο που ζωντανεύει το μύθο της συγκλονιστικής Ελληνίδας που υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του εικοστού αιώνα και που την έλεγαν Μαρία… ταξιδεύει το θεατή με τη μουσική των Βέρντι, Πουτσίνι και Μπελίνι.
Η Μαρία Ναυπλιώτου, επιβλητική κι αισθαντική ενσαρκώνει το ρόλο της Μαρίας Κάλλας, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη.
 

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων:
Ταμείο Παττιχείου Δημοτικού Θέατρο Λεμεσού, Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας