Το Living Color Music & Arts Festival στηρίζει φέτος την εθελοντική αιμοδοσία!

Το Living Color Music & Arts Festival ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον κόσμο του, για 3η συνεχή χρονιά στην Αγία Νάπα, στις 3 Αυγούστου 2019. Ένα κοινό όλων των ηλικιών, που αυξάνεται τα τελευταία 2 χρόνια, αφού στο φεστιβάλ δεν παρευρίσκεται μόνο κοινό από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Από τo 2017 το Living Color Music & Arts Festival ενώνει μερικούς από τους καλύτερους DJs παγκοσμίως της EDM μουσικής σκηνής.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Το φεστιβάλ είναι όμοιο με πασίγνωστα φεστιβάλ του κόσμου, όπως το EDC και το Tomorrowland, βάζοντας την Αγία Νάπα στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη της Ευρώπης, δημιουργώντας αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό γεγονός της Κύπρου.
 
Από τον πρώτο χρόνο έναρξης του φεστιβάλ, στόχος του είναι το μοναδικό συναπάντημα τεχνών και μουσικής, συνδυάζοντας μουσικές παραστάσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, εκθέσεις τέχνης και γεύσεις από τοπική και διεθνή κουζίνα.
 
Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι Loud Mind Entertainment Ltd, διοργανωτές του Living Color Music & Arts Festival, θέλησαν να προβάλουν και φέτος ένα κοινωνικό μήνυμα, αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας.
 
Για παράδειγμα, ήξερες ότι μια μονάδα αίματος μπορεί να σώσει μέχρι και 3 ζωές; Γνώριζες ότι ένας στους 7 ανθρώπους που μπαίνει στο νοσοκομείο χρειάζεται αίμα για να ζήσει;
 
Μέσω της προώθησης που λαμβάνει το Living Color Festival, οι διοργανωτές, βρήκαν την ευκαιρία να προβάλουν το μήνυμα ότι στον εθελοντισμό και την αιμοδοσία βασίζεται μια ανεπτυγμένη ηθικά κοινωνία, στηρίζοντας έμπρακτα ο ένας τον άλλο.
 
Για τον σκοπό, ορίστηκε ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου, στον υπέροχο χώρο του πάρκου Ακροπόλεως στη Λευκωσία, από τις 19.00 - 21.00. Εκεί θα παρευρεθούν φίλοι του φεστιβάλ και εκπρόσωποι των media για να στηρίξουν τον σκοπό. Όσοι αιμοδότες εθελοντές παρευρεθούν, θα έχουν και ένα συμβολικό δώρο.
 
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color Festival στο Facebook και το Instagram, λαμβάνοντας πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Living Color Music & Arts Festival.
 
https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/livingcolorfestival/
 
Επίσημοι Χορηγοί του Living Color Music & Arts Festival:
Visit Cyprus, KEO BEER, Cyprus Airways, Eleven Australia CY, Lay's Cyprus, Action, Digital Kemanes PrintShop, GAP Vassilopoulos Group, K-Cineplex, Pizza Hut, Burger King Cyprus, wagamama

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Kiss FM (Cyprus) Like.com.cy In-Cyprus Alpha Κύπρου


Υποστηρικτές:
Ayia Napa Municipality - Δήμος Αγίας Νάπας Cal Creative Communication Luc Belaire Cyprus Red Bull Cyprus

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους