Living Color Music & Arts Festival! Δίνουμε το ραντεβού μας και φέτος στις 03.08 με non-stop live music!

Το Living Color Music & Arts Festival το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Αγία Νάπα τo 2017 ενώνει εδώ και 3 χρόνια μια μεγάλη παρέα με τους world's best EDM DJs, δημιουργώντας αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό γεγονός στην Κύπρο.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 
Από τον πρώτο χρόνο έναρξης του φεστιβάλ, στόχος είναι το μοναδικό συναπάντημα τεχνών και μουσικής κάτω από τον μεσογειακό ήλιο της Αγίας Νάπας, συνδυάζοντας μουσικές παραστάσεις από παγκοσμίως γνωστούς καλλιτέχνες, εκθέσεις τέχνης και γεύσεις από τοπική και διεθνή κουζίνα. Είναι κάτι περισσότερο από μια διασκεδαστική ημέρα. Το Living Color Music & Arts Festival έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και ως Disneyland για ενήλικες.
 
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ γίνεται στον ίδιο χώρο, το γήπεδο της Αγίας Νάπας, το οποίο έγινε σταθμός για την διοργάνωση έχοντας την στήριξη του δήμου Αγίας Νάπας αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού. Όσοι παρευρέθηκαν στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής EDM σε μια μεγαλοπρεπή σκηνή 840 τ.μ (τη μεγαλύτερη στο είδος της που είδαμε ποτέ στην Κύπρο, εμπλουτισμένη με οπτικά και ηχητικά εφέ), καθώς και μια σειρά από δραστηριότητες που πρόσφεραν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως live art installations, διασκεδαστικά παιχνίδια και μια μοναδική ποικιλία από ποιοτικό street food. Η δεύτερη διοργάνωση ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, προσελκύοντας πέραν των 6000 fans.
 
Tο Living Color Music & Arts Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του, θέτει και φέτος νέα πρότυπα στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο, και επιστρέφει για την τρίτη πρωτοποριακή του έκδοση το Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019!
 
Η τρίτη φετινή διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, έναν υπέροχο χώρο 21.000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τη θάλασσα. Φέτος το φεστιβάλ υπόσχεται να καταπλήξει τους fans του με performers όπως οι Australian Duo Dj’s Nervo που επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν και πάλι, οι Ολλανδοί Dj’s Sunnery James & Ryan Maciano.
 

 
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στην πιο χαμηλή τιμή, στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com για λίγες μέρες μόνο. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Γενικής Εισόδου και VIP εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να κάνετε VIP κράτηση στο exclusive VIP Elevated Couch Deck ή στο Platinum Cabana Deck που επιτρέπει εκπληκτική θέα καθόλη την διάρκεια της βραδιάς.


 
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Living Color Music & Arts Festival.
 
https://www.facebook.com/livingcolorfestival/?ref=br_rs
https://www.instagram.com/livingcolorfestival/
 
Επίσημοι Χορηγοί του Living Color Music & Arts Festival:
Visit Cyprus, KEO BEER, Cyprus Airways, Eleven Australia CY, Lay's Cyprus, Action, Digital Kemanes PrintShop, GAP Vassilopoulos Group, K-Cineplex, Pizza Hut, Burger King Cyprus, wagamama


Υποστηρικτές:

Ayia Napa Municipality - Δήμος Αγίας Νάπας Cal Creative Communication Luc Belaire Cyprus Red Bull Cyprus
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol