Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καλοκαιρινός διαγωνισμός στο The Mall of Engomi!

  06/06/2019 14:27
 Καλοκαιρινός διαγωνισμός στο The Mall of Engomi!

Καλοκαιρινός διαγωνισμός στο The Mall of Engomi!

  06/06/2019 14:27
Tο The Mall of Engomi ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με έναν εκπληκτικό διαγωνισμό για τους επισκέπτες του. Από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για τον απόλυτο Super Summer διαγωνισμό! Οι νικητές του διαγωνισμού θα μπορούν να κερδίσουν καθημερινά κουπόνια αξίας 100 ευρώ για τα ψώνια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες που θα κάνουν αγορές από 30 ευρώ και άνω στο The Mall of Engomi. Με αγορές 30 ευρώ, ο κάθε επισκέπτης παίρνει ένα κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση. Για αγορές 60 ευρώ δίνονται 2 κουπόνια, για 90 ευρώ 3 κουπόνια, κ.ο.κ. *

Μέσα από τις καθημερινές κληρώσεις, ένας τυχερός θα κερδίζει ένα κουπόνι αξίας 100 ευρώ για αγορές από καταστήματα που βρίσκονται εντός του εμπορικού κέντρου της Έγκωμης. Ο νικητής θα ανακοινώνεται κάθε μέρα και θα συμμετέχουν όσοι κάνουν αγορές την προηγούμενη μέρα.

Οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν το κουπόνι τους σε οποιοδήποτε κατάστημα του The Mall of Engomi αναλόγως της προτίμησης τους – ρούχα, είδη DIY ή καθημερινά ψώνια – όλα μπορούν να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό δώρο για τον κάθε νικητή.

Στοιχεία για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του The Mall of Engomi. H ενέργεια αυτή αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του εμπορικού κέντρου της Έγκωμης να ενδυναμώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.
 
 

Ένα ακόμα «καυτό» καλοκαίρι είναι εδώ για τους επισκέπτες του The Mall of Engomi!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας