Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Sistema in Concert: Μια συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων

  05/06/2019 14:38
Sistema in Concert: Μια συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων

Sistema in Concert: Μια συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων

  05/06/2019 14:38
Στον ρυθμό της ετοιμάζεται να μας παρασύρει για ακόμη μια φορά η ορχήστρα του Sistema Cyprus, που ετοιμάζεται να ανεβεί ξανά στη σκηνή με στόχο να χαρίσει στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις.
 
 
Η ορχήστρα επιστρέφει με 75 παιδιά από Λευκωσία και Λάρνακα αλλά και το Windcraft Junior Band να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μια συναυλία την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 18:30 στο Ανοικτό Θεατράκι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου στη Φανερωμένη στη Λευκωσία.

Η συναυλία πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων και θα τεθεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Με το σύνθημα « Ελάτε μαζί μας και κάντε ένα βήμα #WithRefugees», η συναυλία έχει ως στόχο να στείλει δυνατά μηνύματα σεβασμού, αποδοχής και ένταξης  των προσφύγων στην κοινωνία. Σε όλο τον κόσμο, φορείς και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα κάνουν μικρά και μεγάλα βήματα αλληλεγγύης και στήριξης των προσφύγων. Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων καλούμε τον καθ’ένα να κάνει ένα βήμα και να στηρίξει τους πρόσφυγες με όποιο τρόπο μπορεί.

Την μουσική διεύθυνση της συναυλίας θα αναλάβει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του προγράμματος Πέτρος Στυλιανού, σε ένα μουσικό ταξίδι με ρυθμούς και μελωδίες από τον κινηματογράφο μέχρι και την Λατινική Αμερική.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να κάνει την δική του εισφορά, στο Sistema Cyprus, στηρίζοντας την προσπάθειά του για κοινωνική αλλαγή μέσω της μουσικής.
 

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο www.sistemacyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας