Sistema in Concert: Μια συναυλία αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων

Στον ρυθμό της ετοιμάζεται να μας παρασύρει για ακόμη μια φορά η ορχήστρα του Sistema Cyprus, που ετοιμάζεται να ανεβεί ξανά στη σκηνή με στόχο να χαρίσει στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η ορχήστρα επιστρέφει με 75 παιδιά από Λευκωσία και Λάρνακα αλλά και το Windcraft Junior Band να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε μια συναυλία την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 18:30 στο Ανοικτό Θεατράκι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου στη Φανερωμένη στη Λευκωσία.

Η συναυλία πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προσφύγων και θα τεθεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Με το σύνθημα « Ελάτε μαζί μας και κάντε ένα βήμα #WithRefugees», η συναυλία έχει ως στόχο να στείλει δυνατά μηνύματα σεβασμού, αποδοχής και ένταξης  των προσφύγων στην κοινωνία. Σε όλο τον κόσμο, φορείς και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα κάνουν μικρά και μεγάλα βήματα αλληλεγγύης και στήριξης των προσφύγων. Αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων καλούμε τον καθ’ένα να κάνει ένα βήμα και να στηρίξει τους πρόσφυγες με όποιο τρόπο μπορεί.

Την μουσική διεύθυνση της συναυλίας θα αναλάβει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του προγράμματος Πέτρος Στυλιανού, σε ένα μουσικό ταξίδι με ρυθμούς και μελωδίες από τον κινηματογράφο μέχρι και την Λατινική Αμερική.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να κάνει την δική του εισφορά, στο Sistema Cyprus, στηρίζοντας την προσπάθειά του για κοινωνική αλλαγή μέσω της μουσικής.
 

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό Sistema Cyprus μπορείτε να βρείτε στο www.sistemacyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram. 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»