Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στις 11 Ιουνίου η απονομή των 2ων Ετήσιων Βραβείων Κύπριας Φιλοξενίας

  03/06/2019 14:17
Στις 11 Ιουνίου η απονομή των 2ων Ετήσιων Βραβείων Κύπριας Φιλοξενίας

Στις 11 Ιουνίου η απονομή των 2ων Ετήσιων Βραβείων Κύπριας Φιλοξενίας

  03/06/2019 14:17
Ο φορέας «Κύπρια Φιλοξενία» ανακοινώνει την επίσημη τελετή των 2ων Ετήσιων Βραβεύσεών του, απότοκο θεσμοθετημένης διαδικασίας επιλογής και ανάδειξης των βέλτιστων επαγγελματικών πρακτικών τουρισμού.
 
 
 
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στις 3 μ.μ. Ο θεσμός και η τελετή τελούν υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου, ο οποίος θα προσφωνήσει και θα κάνει τις απονομές.
 
Η «Κύπρια Φιλοξενία» είναι μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός φορέας, στον οποίο συμμετέχουν πλείστοι επαγγελματικοί σύνδεσμοι και πληθώρα διακεκριμένων επαγγελματιών του τουρισμού.   
 
Οι υποψηφιότητες κατατίθενται χωρίς αντίτιμο και είναι προϊόντα προτάσεων που υποβλήθηκαν, και αποτελούν υποδείγματα φιλοξενίας ή επαγγελματικής κουλτούρας. 
Οι θεσμοθετημένες βραβεύσεις είναι: «Βραβεία Αριστοξενίας», «Βραβεία Εξαίρετης Εξυπηρέτησης» και «Βραβεία Υψηλής Επαγγελματικής Κουλτούρας». Από φέτος θεσμοθετούνται  και οι τιμητικές διακρίσεις: «Διάκριση Κοινωνικής Προσφοράς», καθώς και «Μεταθανάτια Τιμή για διακεκριμένη προσφορά στο τομέα φιλοξενίας».
 
Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει δεξίωση.
Κύριοι χορηγοί της τελετής είναι το Ξενοδοχείο Four Seasons και η πλατφόρμα αναγνώρισης – επιβράβευσης staffbravo.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας