Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το Perwoll παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

  29/05/2019 13:53
Το Perwoll παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

Το Perwoll παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

  29/05/2019 13:53
To Perwoll υπερήφανα παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχή χρονιά στις 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης και τελεί υπό την Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη.
 
 
Φέτος, τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη στήριξη του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και του Panos Evripidou Foundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τις 5 προηγούμενες διοργανώσεις κατορθώθηκε να συλλεχθεί ποσό άνω των €100,000, το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα και οργανισμούς με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο high-tech θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των γνωστών Κύπριων σχεδιαστών Calia Monoyiou, Complice Stalo Theodorou, Elina Leventi, Constantinos Vasiliades, Kristo Avraam, Polyxeni Pazarou, Marios Gregoriades Jewellery και Chris K. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Mindy by Iliana.Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Η Senior Brand Manager Laundry & Home Care της GPM Henkel, Κυριακή Σάββα, δήλωσε σχετικά: «Η GPM Henkel στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης για ακόμα μια χρονιά στηρίζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», φέτος με το Pewoll, μια εκδήλωση που υλοποιείται χάρη στο ταλέντο των Κύπριων σχεδιαστών με απώτερο σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανισμών».

Χρυσοί Χορηγοί – Cambridge Weight Plan και Remedica
Μεγάλοι Χορηγοί -  University of Nicosia, Kronenbourg 1664 Blanc,  Lemon Park, και New Code Events & Modeling
Χορηγοί – IDS Interior Services, Kip Consulting, Petros Savva Constructions & Development Ltd, Royal Crown Insurance, Starbucks, Action Global Communications, Mohawk Hair Studio
Υποστηρικτές: Zevra cosmetics, One Digital, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, Alogo Uniforms Ltd, Marlen Efstathiou Photography, Media Studios, OJO Sunglasses, Michel Dali, Mork, Mindy Boutique, Nouvel Esthetique, Cablenet, Mindy by Iliana.
 
 

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Δήμος Έγκωμης 22453800/22453895, Hope For Children CRC Policy Center 22103234 και Panos Evripidou Foundation 99468177.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας