Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

To NAVA Seaside θα φιλοξενήσει το πρώτο καλοκαιρινό day to night party της Haze Team

  23/05/2019 13:44
To NAVA Seaside θα φιλοξενήσει το πρώτο καλοκαιρινό day to night party της Haze Team

To NAVA Seaside θα φιλοξενήσει το πρώτο καλοκαιρινό day to night party της Haze Team

  23/05/2019 13:44
Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με Haze party τo Σάββατο 1η Ιουνίου στο ανανεωμένο NAVA Seaside! To επιτυχημένο summer event “NaughtyCa” επιστρέφει με “naughty” καλοκαιρινές διαθέσεις ανεβάζοντας την ανυπομονησία των Hazers στα ύψη!
Το event θα ξεκινήσει στις 16:00 με τον Dj Pat Siaz να παίζει μουσική σε house καλοκαιρινούς ρυθμούς! To main set θα αναλάβει ο Dj Iacovos Hadji με EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές μέχρι τις 22:00.
 
 
Η Haze Team, πιστή στη φιλοσοφία του “Quality Matters”, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο απαιτητικό της κοινό. Live performances, καλοκαιρινά accessories και ένα εντυπωσιακό fireworks show, είναι μόνο μερικά από τα elements τα οποία ετοιμάζονται από τους διοργανωτές!
 

Φορέστε λοιπόν το “NaughtyCa” outfit σας και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το καλοκαίρι ζώντας ένα δυνατό #HazExperience! Όσον αφορά το απαραίτητο γυαλί ηλίου, μην ανησυχείτε, αφού ο αποκλειστικός “eyewear provider” της Haze, “The Bespoke Dudes Eyewear”  θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του event τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου “Spring/Summer 2019".
 

Βασικός χορηγός του event είναι η Ultra-Premium vodka CÎROC, την οποία εισάγει και  διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Photos Photiades Distributors Ltd. Στηρίζει η NUXE με το νέο  iconic ξηρό λάδι “Huile Prodigieuse Floral” ιδανικό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του NAVA Seaside στο 22777744 ή στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 092932 ή επισκεφθείτε επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.
 

https://www.facebook.com/haze.teamcy/
https://www.instagram.com/hazeteam/
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας