Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ! Η θεατρική κωμωδία του καλοκαιριού!

  17/05/2019 15:51
Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ! Η θεατρική κωμωδία του καλοκαιριού!

Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ! Η θεατρική κωμωδία του καλοκαιριού!

  17/05/2019 15:51
Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ. Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές.
 
 
Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.
 
Πρόκειται για την κυπριακή έκδοση του έργου Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέπα και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι Λώρης Λοϊζίδης, Φώτης Γεωργίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Σοφία Καλλή, Πένυ Φοινίρη, Μαρίνα Βρόντη, Στέλλα Φιλιππίδου, Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου. Παραστάσεις : 13 και 14 Ιουνίου Δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου.
 
18,19,20 και 21 Ιουνίου Σκάλι Αγλαντζιάς 24 και 25 Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς 27, 28, και 29 Ιουνίου Κοινοτικό αμφιθέατρο Τάλας 4 και 5 Ιουλίου Αμφιθέατρο Δερύνειας 8,9 και 10 Ιουλίου Αρχαίο θέατρο Κουρίου Ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00
 
Εισιτήρια προπωλούνται στις υπεραγορές Άλφα Μέγα , σε περίπτερα so easy , στα σημεία εξυπηρέτησης της Kronos express και ηλεκτρονικά στην σελίδα sold out tickets.
 
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των δώδεκα ετών. Σε όλες τις παραστάσεις εθελοντές θα πραγματοποιούν δειγματοληψίες για ενίσχυση του αρχείου δοτών του Καραϊσκάκειου ιδρύματος.
 
Πληροφορίες 70001910
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας