Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας

  10/05/2019 16:14
Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας

Έρχεται το Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας

  10/05/2019 16:14
Το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, o Δήμος Λάρνακας και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνουν το πρώτο Φεστιβάλ Βιβλίου Λάρνακας, την Κυριακή 12 Μαΐου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ευρώπης κατά την ημέρα των εορτασμών των Ανθεστηρίων.
 

Στο φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με περίπτερα βιβλιοπωλείων, εκδοτών και άλλων οργανισμών, παζαράκι μεταχειρισμένων βιβλίων, χώρος βιβλιοανάγνωσης, καθώς και παιδικές και άλλες δραστηριότητες. Θα υπάρχουν, επίσης, παρουσιάσεις παιδικών συγγραφέων και λογοτεχνών από τη πόλη της Λάρνακας, ενώ οι δράσεις θα κορυφωθούν με τη θεατρική παράσταση «Η Ροδού τζαι το χρυσό βερκίν».

Στον χώρο θα παρουσιαστεί, επίσης, η έκθεση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με τίτλο: «Η Λάρνακα μέσα από τα Αρχεία του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών», καθώς και η δράση του Ειδικού Σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας Λάρνακας «Λέμε ‘Όχι’ στο πλαστικό καλαμάκι» η οποία τελεί υπό την αιγίδα Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.
Η είσοδος και όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ είναι δωρεάν. Τα περίπτερα θα λειτουργήσουν από τις 15:00 μέχρι τις 22:00.
 
 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο http://www.inep.org.cy/festival-vivliou-larnakas
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας