14 Φεβρουαρίου… Ρομαντισμός και υψηλή γαστρονομία στο θέρετρο Minthis στην Πάφο

 Τη σχέση μεταξύ γαστρονομίας και έρωτα μας καλεί να ανακαλύψουμε στις 14 Φεβρουαρίου το εστιατόριο του πολυτελούς θερέτρου Minthis στην Πάφο.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Με δημιουργικά και εμπνευσμένα a la carte πιάτα, υπέροχους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων, χρωμάτων και υφών η βραβευμένη και έμπειρη ομάδα του εστιατορίου υπόσχεται να προσφέρει στους ερωτευμένους ένα αξέχαστο γαστριμαργικό, γεμάτο πάθος ταξίδι…

Με έμφαση στην εποχικότητα της πρώτης ύλης, στη σύνθεση αλλά και στην ισορροπία των υλικών η ομάδα του εστιατορίου συνδύασε αρμονικά τις κυπριακές με τις κλασσικές μεσογειακές γεύσεις, ετοιμάζοντας ένα μενού υψηλών απαιτήσεων.

Το ρομαντικό δείπνο αρχίζει με πεντανόστιμα ορεκτικά όπως σούπα με καρότο και τζίτζερ, χαλούµι παναρισµένο σε τραγανή κρούστα, σερβιρισµένο µε πικάντικη µαρµελάδα, καπνιστό σολωμό, και πατέ από συκωτάκια πάπιας, σερβιρισμένο πάνω σε μαρμελάδα ελιάς και ψωμί crostini.
 
Η γευστική συγχορδία κορυφώνεται στα κυρίως πιάτα που περιλαμβάνουν μεσογειακά ραβιόλι γεμιστά με χαλούμι, καρύδι και αμύγδαλο σερβιρισμένα με σάλτσα πέστο, σολομό σχάρας με λαχανικά και άγριο ρύζι, κοτόπουλο στήθος γεμιστό με καπνιστό σολωμό και σερβισρισμένο με ρύζι, λαχανικά ατμού και κρεμώδη σως αβοκάντο, φιλέτο µόσχου σχάρας µε αρωµατικό βούτυρο, σερβιρισµένο µε ψητά λαχανικά και βοδινό φιλέτο Άνγκους συνοδευμένο με ψητά λαχανικά. Την γευστική παλέτα αγάπης θα ολοκληρώσουν δυο γλυκές επιλογές, το “Valentines Nest”, σοκολατένια φωλιά µε γέµιση από παγωτό χαρούπι σερβιρισµένη µε φλογερή σως φράουλας και το “You & Me”, κέικ σοκολάτας με λικέρ κερασιού, κεράσια μαρασκίνο και παγωμένη κρέμα.

Η βελούδινη φωνή της Χριστίνας Στυλιανού με τη συνοδεία του Αντώνη Πολυκάρπου στα πλήκτρα θα συμπληρώσουν την ειδυλλιακή πρόταση του εστιατορίου του Minthis για τους ερωτευμένους, χαρίζοντάς τους μια μία αξέχαστη Valentine' s βραδιά!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: +357 26 842 222, E: clubhouse@minthisresort.com www.minthisresort.com
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol