“Your Christmas Moments” στα Marks & Spencer Λευκωσίας! O μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός που χαρίζει δώρα!

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά στα καταστήματα Marks & Spencer, με τον μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό “Your Christmas Moments” που κάνει δώρο σε ένα τυχερό ένα μοναδικό ταξίδι για δύο στο Λονδίνο, ενώ χαρίζει 100 ακόμα δώρα!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Από τις 12 Νοεμβρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου, επισκεφθείτε τα καταστήματα Ακρόπολης, Λατσιών, Λακατάμιας και Μακαρίου και με αγορές €50 και άνω, μπορείτε να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για ένα ταξίδι στο Λονδίνο,  όπου ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 17 Δεκεμβρίου.  Επιπλέον, επισκέπτοντας στην ιστοσελίδα www.voicilamode/mands μπορείτε να κερδίσετε άμεσα ένα από τα 100 υπέροχα δώρα όπως δωροεπιταγές για ψώνια από τα Marks & Spencer, πλούσια γεύματα για δύο από το Café La Mode και άλλα.
 
Το Marks & Spencer Ακρόπολης σας προσκαλεί να απολαύσετε μοναδικές γιορτινές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.  Ανακαλύψτε τον εκλεπτυσμένο κόσμο του κρασιού μέσα από μια γευστική περιήγηση που θα σας μείνει αξέχαστη, με την καθοδήγηση της γνωστής αρθρογράφου, Φλωρεντίας Κυθραιώτου. Ο διάσημος Μάγος Νικόλας Λιοτατή μαθαίνει στα παιδιά τα πιο εντυπωσιακά μαγικά κόλπα και τρικς, ξόρκια και πολλές μαγικές δραστηριότητες. Η χορογράφος Αναστασία Χατζηεφραίμ ξεσηκώνει όλα τα παιδιά στον τρελό ρυθμό του Zumba, Hip-Hop και RnB, μαθαίνοντας τους τις πιο απίστευτες χορευτικές φιγούρες και κινήσεις που θα τους ενθουσιάσουν. Οι μικροί Ζαχαροπλάστες έρχονται με πολλή ζάχαρη και μπόλικη δημιουργικότητα! Τα παιδιά στολίζουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τα δικά τους cookies και cupcakes. H θεατρολόγος Βασιλική Αντρέου μυεί μικρά και μεγάλα παιδιά στον υπέροχο κόσμο του θεάτρου μέσα από δια δραστικά θεατρικά παιχνίδια, μικρές παραστάσεις και κουκλοθέατρο.
 
Γιατί, αυτές τις γιορτές αξίζει να ζήσετε Χριστουγεννιάτικες στιγμές στα Marks & Spencer Λευκωσίας!

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας