MAXMARA fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Η Maxima Boutiques αντιπρόσωπος του  οίκου μόδας MAXMARA στην Κύπρο διοργανώνει ένα μοναδικό fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος «Κοινωνικής Πρόνοιας» του κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Με την εκδήλωση αυτή, η οποία τέλει υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδου, η MAXMARA ενισχύει τον διάλογο και τη ζύμωση ανάμεσα στην τέχνη και τη μόδα σε μια πρωτοβουλία που στόχο έχει αφενός να αναδείξει τα συνεκτικά τους στοιχεία και αφετέρου να υποστηρίξει πώς η επανάσταση στην κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη συνένωση δυνάμεων, εννοιών και θεσμών.

Όταν η μόδα, η τέχνη και η κοινωνική πρόνοια συνυπάρχουν τότε ο αλτρουισμός η εμπνευσμένη δημιουργία και η αισθητική αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και μετουσιώνουν τη συνεισφορά της σε αλληλεγγύη φροντίδα και αγάπη.

Στη συνύπαρξη αυτή ο άνθρωπος ως μοντέλο μετουσιώνεται σε έργο τέχνης και η τέχνη ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη μόδα θέτει στο επίκεντρο την ανάγκη της κοινωνικής πρόνοιας ως βασική κινητήριο δύναμη του πολιτισμού και της κουλτούρας.

H Runway Collection Fall Winter 2018 από τη MAXMARA, που θα παρουσιαστεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, θα αποκαλύψει την αξία του κλασικού ντυσίματος το οποίο αποφεύγει το συντηρητικό και επικεντρώνεται στη διαχρονικότητα και την αισθητική, αναδεικνύοντας το στυλ της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας μέσα από την επανεξέταση της εποχής των 80’s. Τα χρώματα που κυριαρχούν στη συλλογή είναι το μαύρο, το καμηλό, το ροζ και το καφέ ενώ τα υλικά (μαλλί, δέρμα, βαμβάκι, πλεκτά, η γούνα και οι πούλιες) δίνουν τη νότα της εποχής των 80’s με μια ανανεωμένη σύγχρονη και δυναμική οπτική.
 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»