Ο διάσημος καλλιτέχνης κρουστών Albert Boyadjian και ο τραγουδιστής Jose Carlos υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά

Ο Λιβανέζος ‘εξπέρ’ στα κρουστά Albert Boyadjian έρχεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Minthis για ένα εντυπωσιακό πάρτι, γεμάτο ρυθμό και glamour, που πραγματοποιείται με τη στήριξη του Aperol Spritz και του Round Table Seven.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συνοδευόμενος από τον Κουβανό τραγουδιστή Jose Carlos και τον DJ Demis, ο Albert Boyadijan θα προσφέρει στους φαν του μια μοναδική εμπειρία και μια εκρηκτική παράσταση συνδυάζοντας τη Μεσανατολική ενέργεια με το Λατινοαμερικάνικο πάθος.
Ο καλλιτέχνης, του οποίου οι κοινές παρουσίες με τον Jose Carlos έχουν συνεπάρει τη νυχτερινή ζωή του Λιβάνου, υπόσχεται μια εμπειρία που θα κόψει την ανάσα με ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό event.  Το ξεχωριστό στυλ του Albert στα κρουστά, με επιρροές από την Αρμένικη και Αραβική μουσική παράδοση, θα δώσει τη μελωδία και τον παλμό, όπως αυτός δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ η σκηνική παρουσία του Jose Carlos θα συναρπάσει και θα συνεπάρει το κοινό.

Την εμπειρία θα ανυψώσει ακόμη περισσότερο ο χώρος της εκδήλωσης, με το event να λαμβάνει χώρα έξω από το Minthis Clubhouse, ένα κτίριο εντυπωσιακού σχεδιασμού και στυλ μόλις δέκα λεπτά από την Πάφο. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του θέρετρου καθώς και την εκθαμβωτική παρουσία των δύο καλλιτεχνών σε μια μαγευτική νύχτα την οποία θα συμπληρώνει μια εύγευστη ποικιλία από ναργιλέδες. Μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στον εξωτερικό χώρο απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ και ελαφρά εδέσματα ή να δειπνήσουν στο εστιατόριο του Clubhouse, γευόμενοι τις εύγεστες γαστρονομικές δημιουργίες του Σεφ Τόλη έχοντας παράλληλα πανοραμική θέα του σόου.
Το event ξεκινά στις 21:00, με δωρεάν είσοδο και ελάχιστη χρέωση €25 το άτομο.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 99 710 369 ή στο social@minthisresort.com.
 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου