CATS, μια παράσταση μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016,
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
 
Η Σχολή μουσικής και μπαλέτου La Ronda, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ανεβάζοντας με εξαιρετική  επιτυχία επίλεκτες μουσικοχορευτικές παραστάσεις  (Peter and the Wolf, Coppelia, Α  Midsummer Night’s Dream, The Sleeping Beauty, The Nutcracker), οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από το κοινό της Κύπρου, ανεβάζει φέτος το φημισμένο μιούζικαλ CATS, βασισμένο στην περίφημη δημιουργία του συνθέτη Andrew Lloyd Webber.
 
Θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, μία στις 11.30 π.μ. και μία στις 7.30 μ.μ. Εισιτήρια για την πρωινή παράσταση διατίθενται από το Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS courier σε όλη την Κύπρο, τηλέφωνο 77777040. Για τη βραδινή παράσταση εισιτήρια διατίθενται από τη Σχολή Μουσικής και Μπαλέτου LA RONDA,  (25ης Μαρτίου 19, Έγκωμη, τηλ. 99417631).
 
Η παράσταση είναι παραγωγή της Διευθύντριας της Σχολής LA RONDA,  Ελλης Γαβριήλ, L.G.S.M.,A.L.C.M., L.R.S.M., RAD Teaching Diploma, ISTD Diploma in Dance Instruction. Το μιούζικαλ CATS αποτελεί μια εκρηκτική συνάντηση μουσικής, χορού, τραγουδιού και ποίησης με βάση μια ποιητική συλλογή του T.S.Eliot. Είναι ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, αστείο, τρυφερό και πέρα για πέρα απολαυστικό. Το CATS πρωτοπαρουσιάστηκε το 1981 στο West End του Λονδίνου, όπου και παιζόταν ασταμάτητα για 21 χρόνια. Το 1982 μεταφέρθηκε στο Broadway και συνέχισε με αμείωτη επιτυχία για 18 χρόνια. Τώρα το «CATS» άρχισε να παρουσιάζεται και πάλι στο West End.
   

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας