Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin παρουσιάζει: Τα «Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας»

  Με ένα από τα ωραιότερα θεάματα θα αρχίσει το 2016. 29 εκπληκτικά παιδιά-θαύματα, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα είναι κοντά μας στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στη Λευκωσία και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό με ένα πρόγραμμα που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολύ κέφι, ζωντάνια, ρυθμό, εντυπωσιακά ακροβατικά, χορό και τραγούδια.
 
Η πιο ξακουστή ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s Foundation, που θα προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για τις παραστάσεις σε παιδιά από μη προνομιούχες οικογένειες, σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
 
Η Julia Dashina, εκ των ιδρυτών του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, δήλωσε σχετικά: «Κι εγώ και ο σύζυγός μου νιώθουμε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να φέρουμε στην Κύπρο ένα σόου διεθνών προδιαγραφών από μοντέρνα παιδιά με τρομερό ταλέντο. Περισσότερο όμως χαιρόμαστε που το Ίδρυμα μας θα δώσει την ευκαιρία σε χίλια παιδιά, που προέρχονται από οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητανα τους προσφέρουντέτοιες ευκαιρίες, να παρακολουθήσουν την παράσταση και να αντλήσουν έμπνευσηκαι δύναμη από αυτή».
 
Η ομάδα των Ιπτάμενων Παιδιών προέρχεται από την ελίτ του εθνικού γυμναστικού συλλόγου της Δανίας που ιδρύθηκε το 1967. Στο ιδιόκτητο γυμναστήριο του συλλόγου ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών και από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδάκια σε τηλεοπτικά προγράμματα.
 
 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»