Το Marks &Spencer Acropolis μεταμορφώνεται σε «Wonderland»

Το Marks & Spencer Acropolis στην Λευκωσία, συνεχίζει να είναι οαγαπημένος προορισμός για όλη την οικογένεια και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ειδικά φέτος, έχει να παρουσιάσει στους επισκέπτες του μια σειρά από πολύ εντυπωσιακές εκδηλώσεις που θα απολαύσουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι φίλοι του.
 
Από τις 18 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτεςθα μπορούν να επισκεφθούν τη μαγευτική Marks & Spencer Acropolis Wonderland, η οποία στήθηκε ειδικά για τη γιορτινή περίοδο. Η Wonderland είναι ένας περίκλειστος και ασφαλής χώρος που περιλαμβάνει παιχνίδια όπως carousel, φουσκωτό, ηλεκτρικά αλογάκια για παιδιά, χριστουγεννιάτικα δέντρα καθώς και εργαστήρι κατασκευής στολιδιών, με τα οποία θα μπορούν να στολίζουν τα δέντρα τα μικρά παιδιά και πολλά άλλα.
 
Μέσα στο κατάστημα και συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο,όπου βρίσκεται ο ανανεωμένοςπαιδότοπος του καταστήματος, οι εκπλήξεις συνεχίζονται μ’ ένα γιγαντιαίο παζλ, τσουλήθρα, facepainting, ζωγραφιές και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά.
 
Φυσικά, από το χριστουγεννιάτικο σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης, ο οποίοςθα βρίσκεται στο Marks & Spencer Acropolis στις 19,20,23,24 και 27 Δεκεμβρίου. Βγάζοντας φωτογραφίες των παιδιών σας μαζί του και ανεβάζοντάς τις στη σελίδα του Voici La Mode στο facebook, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε με κλήρωση, €100 σε δωροκουπόνι για αγορές στο κατάστημα.
 
Ακόμη, σε συνεργασία με τον Όμιλο εταιριών VOICI LA MODE LTD, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου θα δώσει το «παρών» του στις εκδηλώσειςμε παιδικές χορωδίες, οι οποίες θα τραγουδήσουν στο κατάστημα Marks&Spencer Acropolis στις 19,20,23 και 30 Δεκεμβρίου για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.Ο Όμιλος VOICI LA MODE LTD θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό αυτό γεγονός με εισφορά €1000. Για τον ίδιο σκοπόστις 20 Δεκεμβρίου, το Rotaract Nicosia Asperia, θα οργανώσει παζαράκι έξω από το κατάστημα.
 
Η Marks & Spencer Acropolis Wonderland λοιπόν, σας περιμένει για μια πραγματικάμαγευτική χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια!
 
 
 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol