Ζήσε την απόλυτη μουσική μάχη στο πρώτο KEAN BATTLE OF DJs

Σάββατο, 17 Ιουνίου, Guaba Beach Bar
 
Η ΚΕΑΝ κινητοποίησε μερικούς από τους πιο δυνατούς DJs της Κύπρου και Ελλάδας για να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια αλλιώτικη «μάχη» στο δυνατότερο πάρτι του καλοκαιριού.
 
Το Σάββατο, 17 Ιουνίου στις 8.30μμ στο Guaba Beach Bar στη Λεμεσό σε περιμένει ένα εκρηκτικό live DJ BATTLE, με τον Moses του MIX FM 102.3, τον DJ Leandro του DEEJAY 93.5, τον Michael (των Energy DJs) του CHOICE FM 104.3 και τον DJ The VON του Guaba να έρχονται αντιμέρωποι στα decks για μια εμπειρία που δεν έχεις ξαναζήσει!
 
Με host τον MC Mass, special guests τους ξεσηκωτικούς Batukinio και ασταμάτητα happenings και performances, το πάρτι θα αποτελέσει την πιο… καυτή αναμέτρηση του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
 
Έλα κι εσύ να δυναμώσεις την ατμόσφαιρα και να συνεισφέρεις με την παρουσία σου στην στήριξη ενός καλού σκοπού, αφού για κάθε άτομο που θα παρευρεθεί, η ΚΕΑΝ θα συνεισφέρει στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, για τη μόρφωση και την εκπαίδευση της νέας γενιάς.
 
Είσοδος ελεύθερη.
 

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΕΑΝ
Η KEAN Soft Drinks Ltd  ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Sarels και Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπoυλου  SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy
 
Δέσποινα Θεοχαρίδου             
PR & Digital Junior Account Manager
T. +357 22 818884
E.
despina.t@actionprgroup.com
 
  
 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη