Ακόμα και η Grumpy Cat αγαπάει ‘The Good Dinosaur’

Η πολυαγαπημένη Grumpy Cat μας αποκαλύπτει το καινούριο της παιχνίδι που απ’ ότι φαίνεται, δεν το αποχωρίζεται με τίποτα! Η γάτα – celebrity που μετράει πάνω από 8 εκατομμύρια likes στο Facebook και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο με τη μονίμως γκρινιάρική της έκφραση, ‘ανάρτησε’ παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με τον λούτρινο Arlo, πρωταγωνιστή της πολυαναμενόμενης οικογενειακής ταινίας κινουμένων σχεδίων ‘The Good Dinosaur’.
 
Το ‘The Good Dinosaur’, που προβάλλεται στα K Cineplex σε όλες τις πόλεις από τις 18 Δεκεμβρίου, είναι μια άκρως διασκεδαστική ταινία που αφηγείται το ταξίδι του νεαρού δεινοσαύρου Arlo παρέα με τον καινούριο του φίλο Spot, ένα μικρό και ‘άγριο’ αγοράκι. Ο Arlo αποτελεί από τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων αφού όπως φαίνεται από το ίχνος χαμόγελου που διακρίνεται στις φωτογραφίες ούτε η Grumpy Cat δεν μπορεί να του αντισταθεί!
 
Σημειώνεται πως η ταινία φέρει την υπογραφή της Pixar Animation Studios που έχει επάξια κυριαρχήσει το είδος με τις τεράστιές της επιτυχίες: Toy Story, Brave, The Incredibles, Finding Nemo, Inside Out, Ratatouille κ.α. Με εκπληκτικά και εξελιγμένα γραφικά, ο φωτορεαλισμός είναι τόσο αληθοφανής που τα «σκηνικά» μοιάζουν με πραγματικά.
 
Απολαύστε την ταινία ‘The Good Dinosaur’ μαζί με τα παιδιά σας με μειωμένο εισιτήριο μέσω των ειδικών πακέτων «Family Packages» που προσφέρει το K Cineplex για όλες τις οικογενειακές ταινίες και ταινίες κινουμένων σχεδίων, σε συγκεκριμένες ώρες και τοποθεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το K Cineplex στο τηλέφωνο 24 819022.
 

 

 

 


  

Δειτε Επισης

Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας