Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το εντυπωσιακό πρόγραμμα στο Red τους επόμενους μήνες! Are you REDy?

  10/01/2017 17:28
Το εντυπωσιακό πρόγραμμα στο Red τους επόμενους μήνες! Are you REDy?

Το εντυπωσιακό πρόγραμμα στο Red τους επόμενους μήνες! Are you REDy?

  10/01/2017 17:28

Το εμβληματικό Red συνεχίζει ακάθεκτο τις μεγάλες παραστάσεις!

Για άλλη μια φορά έχουν ήδη προγραμματιστεί οι εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών

Προτάσεις που αφορούν τους καθαρά μουσικόφιλους!

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντιούνται στην φημισμένη μουσική σκηνή για μια βράδια τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη, θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα σε μια μοναδική κοινή τους εμφάνιση στο Red στην Λευκωσία στις 14 Φεβρουαρίου. Συμμετέχει ο Steve Tesser. Μαζί τους η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Στις 4 Μαρτίου στην σκηνή θα ανέβει ένα από τις πιο υποσχόμενες φωνές της ελληνικής μουσικής! Η εντυπωσιακή Μαρίζα Ρίζου, παρέα με μια αγκαλιά τραγούδια έρχεται να ξεσηκώσει μουσικά τις νύχτες μας! Μαζί της οι Big Band Theory!

Στις 11 Μαρτίου η λατρεμένη Ελένη Τσαλιγοπούλου με την μπάντα της τους Bogaz Musique έρχονται για άλλη μια φορά να μας παρουσιάσουν την εντυπωσιακή τους συνύπαρξη στην σκηνή. Στην προκείμενη περίπτωση δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Η Ελένη θα μας ξεσηκώσει με τις ερμηνείες της όπως κάθε φορά!

Ενώ τον Απρίλιο θα υποδεχτούμε στο νησί μας για παράσταση την υπεροχή Δήμητρα Γαλανή! Η ημερομηνία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί άλλα η παρουσία της μεγάλης καλλιτέχνη είναι σίγουρη, όπως σίγουρη είναι και η επιτυχία της βραδιάς!

Ενώ τον ίδιο μήνα στις 13 η αγαπημένη και ακριβοθώρητη Μοnica θα κάνει άλλη μια ιδιαίτερη εμφάνιση γεμάτη από μουσική και ωραίες εναλλακτικές και ροκ ερμηνείες όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Are you REDy?

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22767711 & 99059257

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας