«Το αφιερώνω σε όσους είναι δίπλα μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου»

Το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Μεσογειακούς αγώνες, στην Αλγερία, γιορτάζει ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ο οποίος κέρδισε, στα 110 μέτρα με εμπόδια, πετυχαίνοντας και ρεκόρ, με 13.40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πέταξε ο Τραΐκοβιτς στους Μεσογειακούς και πήρε το χρυσό

Ο Κύπριος πρωταθλητής σε δηλώσεις του στον απεσταλμένο της ΕΑΚ, Θεόδωρο Τσιολάκη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του χρυσού, το οποίο αφιέρωσε στην γυναίκα του.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την μεγάλη σου επιτυχία;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το χρυσό, είναι η πρώτη μου φορά στους Μεσογειακούς Αγώνες που παίρνω το χρυσό και με ρεκόρ Μεσογειακών Αγώνων. Δύο αρκετά καλές κούρσες, απαιτητικές, ο τελικός ήταν δύσκολος, και ήθελα πολύ το μετάλλιο. Ο αθλητής από την Αλγερία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση γιατί έπαιζε εντός έδρας, αλλά στο τέλος κατάφερα να περάσω πρώτος τη γραμμή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Τι δυναμική σου δίνει αυτό το μετάλλιο;

«Είναι ένα μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή μου και μου δίνει κίνητρο να κυνηγήσω και να πάρω ακόμη πιο πολλά. Εννοείτε ότι ο στόχος μου είναι οι μεγάλες διοργανώσεις, παγκόσμιο πρωτάθλημα, πανευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί αγώνες και ελπίζω να προκριθώ στους τελικούς και να παλέψω για τα μετάλλια».

Πού αφιερώνεις το χρυσό μετάλλιο;

«Το αφιερώνω σε όσους είναι δίπλα μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου τη νίκη».