Κρατά τα πρώτα 18 λεπτά, προβληματίζεται και βλέπει Άρη ο ΑΠΟΕΛ

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα με την παρουσία, με εξαίρεση τα πρώτα 18 λεπτά το αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Ολυμπιακό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του κυπέλλου.  

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έκαναν και την καλύτερη του εμφάνιση, ωστόσο πήραν το ζητούμενο και αυτό έχει σημασία και πλέον βλέπουν τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον πρωτοπόρo Άρη.

«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, από τώρα ξεκινούμε για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Αυτό που κρατάμε είναι η μόνο που κερδίσαμε. Τα πρώτα 18 λεπτά μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, ξέραμε τι θέλαμε», δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, δείχνοντας ότι η εικόνα μετά τα 18 λεπτά πρέπει να προβληματίσει.

Την ίδια ώρα, η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό προστίθεται στο αήττητο σερί του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετρά ένδεκα παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ γνώρισε την τελευταία ήττα από την Ανόρθωση, στις 3 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η ουσία είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτως της εμφάνισης του και παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα του πήρε τη νίκη.

Επόμενος στόχος για τον σύλλογο της Λευκωσίας, ο αγώνας με τον Άρη, ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας, στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι πάνε με αυτοπεποίθηση για τους τρεις βαθμούς, που θα τους ανεβάσουν κι άλλο βαθμολογικά.