Ο αποκαρδιωτικός απολογισμός της Ομόνοιας που δεν μπορεί να συνεχιστεί...

Μετά και το νέο στραβοπάτημα στο ΓΣΠ κόντρα στην Πάφος FC, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, η Ομόνοια βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα στην 9η θέση. Σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος, οι πράσινοι έχουν μέχρι στιγμής μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, με τέσσερα γκολ υπέρ και τέσσερα κατά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε το τριφύλλι, το ένα είναι αυτογκόλ και το άλλο από το σημείο του πέναλτι. 

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα ακόμη μιας σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης απέναντι στην Καραμπάχ στο ΓΣΠ, για τη 2η αγωνιστική του UEFA Conference League, το τριφύλλι δείχνει... προβληματικό και δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, με τον κόσμο να αναμένει καρτερικά την αναγέννηση της ομάδας, όπου θα προσφέρει παράλληλα θέαμα και θα φέρνει ταυτόχρονα τα θετικά αποτελέσματα. 

Με την παφιακή ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο σε ακόμη ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, καθώς δεν κατάφεραν να περιορίσουν τις προσπάθειες του αντιπάλου, δίνοντας του μάλιστα χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φθάσει πολύ εύκολα και στο γκολ. 

Ως εκ τούτου, κατάφερε να το φέρει στα ίσα το παιχνίδι η Ομόνοια μετά από λάθος του αντιπάλου, καθώς στο 57', μετά από σέντρα του Λέσιακς, ο Μιχαήλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της δικής του ομάδας για να κάνει το 1-1 και να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα, με τις δυο ομάδες στο τέλος να μοιράζονται από ένα βαθμό. 

Ο πήχης για την Ομόνοια, έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς αρκετά ψηλά, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές θέλουν να συνεχίσουν τις υψηλές... πτήσεις τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, για να φτιαχτεί και η ομάδα που τόσο πολύ θέλει ο κόσμος της. 

Μέχρι στιγμής ωστόσο, οι πράσινοι δεν έπεισαν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να διαχειριστούν το διπλό ταμπλό του πρωταθλήματος και της Ευρώπης, με τα επόμενα παιχνίδια να χαρακτηρίζονται ύψιστης σημασίας. 

Πάντως από την πλευρά του ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας, έδειξε να είναι και ο ίδιος προβληματισμένος για την εικόνα που βγάζει η ομάδα του, ιδιαίτερα επιθετικά. Όπως ανέφερε μετά τον αγώνα με την παφιακή ομάδα, «αμυντικά είμαστε εντάξει, επιθετικά θα θέλαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δεν ήμαστε όμως, στο καλύτερο μας επίπεδο ακόμα...».