LIVE: Κάκιστο το θέαμα, κρατά την πρόκριση η ΑΕΛ

Με στόχο να διαφυλάξει το 1-0 του πρώτου αγώνα, παλεύει με την Βλάζνια, στην Αλβανία η ΑΕΛ, η οποία θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Εuropean Conference League.

Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι κρύβει παγίδες, ωστόσο είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το προφίλ του αγώνα:

Φοβισμένα μπήκαν στο γήπεδο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι δύο ομάδες, οι οποίες επιδόθηκαν σε ένα αγώνα κέντρου. Στην πρώτη της ευκαιρία ωστόσο, η ΑΕΛ βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα, με τον Στέφαν Τσέποβιτς.

Μετά από εξαιρετική πάσα του Σίτο Ριέρα, ο Σέρβος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Αλβανικής ομάδας και τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Αλβανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία της ΑΕΛ και ως εκ τούτου η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους γαλαζοκίτρινους να προηγούνται με 0-1.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα συνέχισε να είναι κάκιστο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κάτι που ήταν υπέρ της ΑΕΛ, η οποία έβλεπε τον χρόνο να κυλά με το μέρος της.

Οι ενδεκάδες:

Βλάζνια: Ζόκοβιτς, Γκουρίστα, Αντίλι, Ιμάμι, Μπουλάτοβιτς, Κρίμι, Γιονούζι, Κάλεζιτς, Κρούγια, Χοχάι, Λατίφι. 

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος, Τεξέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Ριέρα, Έουλερ, Τόρες, Τσέποβιτς