Χατ-τρικ ο Μπάμπιτς και πεντάρα για την ΑΕΛ κόντρα στον Εθνικό

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, στο Τσίρειο στάδιο, σε παιχνίδι που διεξάγεται για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Στην πρώτη της οργανωμένη προσπάθεια στο παιχνίδι, η λεμεσιανή ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Μπάμπιτς μόλις στο ένατο λεπτό. Ακολούθως ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 14’ σκόραρε εκ νέου και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
 
Στο 30' ο Νταβρό με ωραία κάθετη πάσα βρίσκει τον Τόρες, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μπογκατίνοφ και έκανε το 3-0 στο παιχνίδι.
 
Λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛ πετυχαίνει και τέταρτο γκολ, ενώ ο Μπάμπιτς έκανε χατ-τρικ.
 
Συγκεκριμένα στο 41',  μετά από παράλληλη πάσα του Αντωνίου ο Κροάτης άσος με προβολή σκόραρε και πέτυχε το τέταρτο γκολ για την λεμεσιανή ομάδα.
 
Στο 72' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, από πέσιμο του Τόρες μετά από μαρκάρισμα του Πρόγιτς. Ο Αντάμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του και έκανε το 5-0.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Σάντος, Αντωνίου (48′ Νεοφύτου), Κέρκεζ, Ζντρασκόφσκι (46′ Αντάμοβιτς), Ριέρα (Μελαναρκίτης), Παπαφώτης, Αβραάμ (46′ Μάιντεβατς), Τόρες, Μπάμπιτς (66′ Κωνσταντινίδης).

Εθνικός Άχνας (Απόστολος Μακρίδης): Μπογκαντίνοφ, Πρόγιτς (78′ Ιωάννου), Γκονσάλο Σάντος (20′ Γκόρουμπετς), Σάβιτς, Περατικός, Παπαγεωργίου, Χουντόμπιακ, Μιγκελίτο, Μ. Ηλία (46′ Ντόλεζαλ), Κονέ (46′ Ζάγκμπα), Κοστόφσκι (46′ Χαραλάμπους).

Σκόρερ: 8′, 14′, 41′ Μπάμπιτς, 31′ Τόρες, 73′ πέναλτι Αντάμοβιτς.

Κίτρινες: Αντωνίου, Μάιντεβατς / Κονέ.