Kάλεσμα από ΠΕΠ στους πρόσφυγες για μαζική συμμετοχή στις εκλογές

Kάλεσμα στους πρόσφυγες εκλογείς, για μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές της 9ης Ιουνίου για την ανάδειξη των νέων αρχών των κατεχόμενων Δήμων και Κοινοτήτων, απευθύνει σε ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων (ΠΕΠ).

Η ΠΕΠ προτρέπει τους εκτοπισμένους ψηφοφόρους, «όπως μεριμνήσουν πρώτα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για τον κατεχόμενο δήμο ή κοινότητα από την οποία κατάγονται και ακολούθως τη μετάβαση τους στο εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψηφίσουν για τον τόπο διαμονής τους και τις Ευρωεκλογές».

«Η μαζική συμμετοχή και η άσκηση του δημοκρατικού δικαιώματος του εκλέγειν αποτελεί υποχρέωση όλων μας στον αγώνα για διατήρηση της άσβεστης μνήμης των κατεχόμενων εδαφών μας αλλά και της έντονης έκφρασης του πόθου μας για επιστροφή», αναφέρει.

Σημειώνει ότι τα γραφεία της ΠΕΠ σε όλη την Κύπρο βρίσκονται στη διάθεση των εκτοπισθέντων εκλογέων για την καθοδήγηση και ενημέρωση τους σχετικά με το εκλογικό τους κέντρο. Οι ψηφοφόροι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 77 77 1974, καθημερινά μεταξύ των ωρών 08:00 και 14:30 για τη λήψη της σχετικής ενημέρωσης, αναφέρεται.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Ζυμώσεις για εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής στην ΕΔΕΚ-Αναμένονται εξαγγελίες από Μορφάκη και Χαννίδη
Το τουρκικό λιμάνι, οι κυπρογενείς υποχρεώσεις και η αναζήτηση προόδου μέσω Ευρωτουρκικών
Ανακοίνωσε την έναρξη της υποβολής ενστάσεων η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων Συνεδρίου της ΕΔΕΚ
Εγένετο Δημοκρατική Αλλαγή-Εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος
Η απάντηση Παναγιώτου σε ΑΚΕΛ για χαμηλόμισθους-«Η κυβερνητική πολιτική αντανακλά τη βελτίωση της αγοράς»
Το πήρε αλλιώς ο Οζερσάι-«Άνοιγμα τουρκικών λιμανιών πρέπει να περιλαμβάνει ανοίγματα για Τ/κ»
Επιμένει ο Τατάρ-«Πάνω από το 50% των Τ/κ υποστηρίζει τη λύση "δύο κρατών"»
Κόβει την κουβέντα για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία το τουρκικό ΥΠΕΞ-«Φανταστικοί ισχυρισμοί»
Νέος παίχτης στην πολιτική αρένα-Ιδρύεται η Δημοκρατική Αλλαγή υπό τον Χρίστο Κληρίδη
Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Σάντσεθ στη Μαδρίτη-Στο επίκεντρο η προεδρία ΕΕ, Κυπριακό και διμερής σχέσης