Μη ανανέωση ιστοσελίδων υπηρεσιών και τμημάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Έγινε διαδικτυακό περιδιάβασμα την 21/7/2023 στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας αναγράφεται το ακόλουθο.

©2020 Κυπριακή Δημοκρατία -Υπουργείο Δικαιοσύνσης και Δημοσίας Τάξεως Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής

Μήπως η καταγραφή της λέξης «Δικαιοσύνης» ως «Δικαιοσύνσης» είναι το μοναδικό ολίσθημα της γλώσσας;

Είμαστε στον αιώνα της τεχνολογικής ανάπτυξης και ο πολίτης βασίζεται αρκετά στο να λαμβάνει πληροφόρηση από ιστοσελίδες υπουργείων παρά να χρησιμοποιεί τον πατροπαράδοτο τρόπο είτε μέσω τηλεφώνου είτε προσωπική επίσκεψη στο Υπουργείο.

Έγινε περιδιάβασμα στις ιστοσελίδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας για να δούμε πόσο ενημερωμένες είναι.

Πυροσβεστική Υπηρεσία-Δελτίο τύπου

Το Αρχείο Ανακοινώσεων, αρχίζει με ανακοίνωση ημερομηνίας 9/7/2020. Συνεχίζει το έτος 2021. Κενό το έτος 2022. Καμία ανακοίνωση. Επαναρχίζει με ανακοίνωση την 24/2/2023.

Συμπέρασμα το έτος 2022 μέχρι και την 24/2/2023, σύνολο 13 μήνες δεν υπάρχει οτιδήποτε ενδιαφέρον για αναφορά.

Αστυνομία-Αρχείο Δελτίων Τύπου

Αρχίζει τον Ιανουάριο 2004 μέχρι τον Απρίλιο 2020. Μετά κενό. Επαναρχίζει τον Αύγουστο 2022 μέχρι και σήμερα.

Συμπέρασμα από τον Μάϊο 2020 μέχρι και τον Ιούλιο 2021, σύνολο 14 μήνες δεν υπάρχει οτιδήποτε ενδιαφέρον για αναφορά.

Προφανώς και κατά τους πιο πάνω χρόνους υπήρξαν συμβάντα που απασχόλησαν τόσο την Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και την Αστυνομία. Η ιστοσελίδα είναι η διάφανη βιτρίνα του τι έπραξαν οι δύο υπηρεσίες.

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται».

Έκκληση προς την κυρία Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, για να μεριμνήσει όπως διορθωθεί η λέξη «Δικαιοσύνσης» και επιπλέον ανανεώστε τα δελτία τύπου στις ιστοσελίδες των τμημάτων, που βρίσκονται υπό την εποπτεία σας.

*Δικηγόρος Δημήτρης Απαισιώτης

Δειτε Επισης

Τα περί παύσης του Γενικού Ελεγκτή και το αυτογκόλ του Γενικού Εισαγγελέα
H πιο όμορφη εικόνα μετά το απόλυτο χάος...
Αχ και να είχαμε πάντα και για όλα αυτό τον υπέρμετρο ζήλο...
ΒΙΝΤΕΟ: Κρατούμενος κάνει «οδοιπορικό» με κινητό μέσα από τα αστυνομικά κρατητήρια
Καταδικασθέντας μεταφέρθηκε από αστυνομικά κρατητήρια στις Κεντρικές με... ταξί minibus
Ψήφος εμπιστοσύνης με ημερομηνία λήξης-Τι αναμένει ο Γιακουμή από Καρογιάν
Κοντά στο επόμενο του επαγγελματικό βήμα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Αλήθεια, γιατί σώπασαν τα κόμματα για τον Θανάση και την «Δικαιοσύνη»;
Το «ανέκδοτο» με τις υπερσύγχρονες στάσεις λεωφορείων που πρέπει να τελειώσει...
Ποιο πραγματικά ήταν το καθήκον των αρμοδίων για το θανατηφόρο του 2012...