Νέα γυναικοκτονία στη Βρετανία-Στραγγάλισε τη σύζυγό του λίγο μετά τον γάμο τους

Μια νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες τη Βρετανία, καθώς ένας 45χρονος κατηγορείται πως δολοφόνησε μια 52χρονη, τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους!

Μάλιστα, η σορός της 52χρονης Ντον Ουόκερ βρέθηκε μέσα σε μια βαλίστσα, που ήταν πεταμένη σε παιδική χαρά κοντά στο σπίτι της, στα περίχωρα του Χάλιφαξ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή, ενώ συνελήφθη ο 45χρονος Τόμας Νατ, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της συζύγου του το βράδυ της Τρίτης.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε σχολείο και είχε τρεις ενήλικες κόρες από προηγούμενο γάμος της, αρραβωνιάστηκε με τον Νατ - πατέρα τριών παιδιών - τον Ιανουάριο του 2020.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε ληξιαρχείο στο Χάλιφαξ την περασμένη Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με τους ιατροδικαστές - ο δράστης που εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το έγκλημα - ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού.

Δειτε Επισης

Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει επειγόντως και γρήγορα να επανεξοπλιστεί
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Οι IDF «εξουδετέρωσαν» τον κυβερνητικό επικεφαλής της Χαμάς στη Γάζα
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την πυρκαγιά σε κλαμπ στη Βόρεια Μακεδονία-Αδερφές πήγαν μαζί στο κλαμπ και επέζησε η μία
Τραμπ μετά τη συνομιλία με Πούτιν: Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος
Θετική είναι η αποτίμηση κομμάτων για τα αποτελέσματα της διευρυμένης στη Γενεύη
ΓΓ ΑΚΕΛ για διευρυμένη: Θετικό ότι η διαδικασία κρατήθηκε ζωντανή
Αννίτα Δημητρίου: Θετικό βήμα η κατάληξη της πενταμερούς προς το ενδεχόμενο επανέναρξης ουσιαστικών διαπραγματεύσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς στη Λεμεσό-Δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης οι άνεμοι
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»