Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου Επίσημος Χορηγός Διατροφής του Κυπριακού Πρωταθλήματος CYTA και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη συνεργασίας τους, με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου να είναι ο Επίσημος Μεγάλος Χορηγός Διατροφής του Κυπριακού πρωταθλήματος CYTA και των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots, για τα επόμενα δύο χρόνια.
 
Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης προχώρησαν σε χορηγική συνεργασία, η οποία είναι άμεσα συνυφασμένη με τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Με σλόγκαν «Η Γεύση της Νίκης», οι Υπεραγορές Παπαντωνίου αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα μας σε όλες τις στιγμές. Είτε πρόκειται για τη νίκη της αγαπημένης μας ομάδας, είτε πρόκειται για τις προσωπικές ή επαγγελματικές νίκες, ή τις καθημερινές στιγμές στο τραπέζι, με την παρέα, με την οικογένεια, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
 
Η εταιρεία γνωρίζει τη ζωτική σημασία που έχει η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες της εταιρείας, και μέσω αυτής της συνεργασίας επιδιώκει να επικοινωνήσει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να παρακινήσει και να εμπνεύσει τους πελάτες της, και όχι μόνο, να εντάξουν στην καθημερινότητά τους και στη ζωή τους την υγιεινή διατροφή αλλά και την άσκηση. Μέσω της χορηγίας, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου θα επιχειρήσουν να προβάλουν και να προωθήσουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής, της σωματικής άσκησης, του αθλητισμού, του υγιούς ανταγωνισμού και της ομαδικότητας. Η εταιρεία φιλοδοξεί να δώσει ουσιαστικό περιεχόμενο και ρόλο στον τίτλο «Χορηγός Διατροφής». Τόσο με την επικοινωνία που θα πραγματοποιήσει στα ΜΜΕ, αλλά και με τις ποικίλες πρωτοβουλίες που προγραμματίζει, οι οποίες στοχεύουν να προωθήσουν τις αξίες της σωστής διατροφής.  Στόχος είναι να βελτιώσουν τις διατροφικές μας συνήθειες, πάντα με τη βοήθεια των ειδικών και παράλληλα, θα προβούν σε ενέργειες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα προκειμένου να αναδείξουν τα ιδεώδη του αθλητισμού.
 
Ο Πάμπος Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Παπαντωνίου, στην ομιλία του μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, είμαστε δυο οργανισμοί που δραστηριοποιούμαστε σε εντελώς διαφορετικά πεδία, αλλά μας ενώνουν πολλά και έχουμε τις ίδιες κοινωνικές ευαισθησίες. Είμαστε ο επίσημος Μεγάλος Χορηγός Διατροφής του Κυπριακού Πρωταθλήματος CYTA και όλων των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots της Ομοσπονδίας και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε και να παροτρύνουμε όλο τον κόσμο να υιοθετήσει νέες συνήθειες προκειμένου να κάνουμε τη ζωή μας πιο ποιοτική. Μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε δυνατά για τα επόμενα δύο χρόνια και θα βγούμε νικητές. Γιατί όταν είμαστε μαζί «Η Γεύση της Νίκης» είναι πιο γλυκιά.!»
 
"Δεν πρόκειται για μια απλή συμφωνία χορηγίας, αλλά για μια σχέση συνεργασίας που ξεκινά για δυο χρόνια και προσβλέπουμε ότι θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, λειτουργώντας προς όφελος και των δύο μερών", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, προσθέτοντας πως "Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου,  θα εργαστούμε υπεύθυνα και σοβαρά για υλοποίηση της συμφωνίας, επιδιώκοντας την υψηλότερη δυνατή αξία στην επένδυση των Υπεραγορών Παπαντωνίου".
 

Δειτε Επισης

Καλεί Χριστοδουλίδη να θέσει τέρμα στη σύγκρουση Ελεγκτή-Εισαγγελέα το ΑΚΕΛ
Κουνάει το δάκτυλο σε Τουρκία το ΣτΕ-«Να καταβάλει αποζημιώσεις πάνω από 40 εκ σε Ε/κ»
Γυναίκα έπεσε σε βράχους στο Κάβο Γκρέκο-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Στο εδώλιο ο Ρόμπερτ Μενέντεζ και η σύζυγός του-Κατηγορούνται για διαφθορά
Ο Κασσελάκης, το «κρατίδιο» και η επιδερμική ανάγκη κατάληψης πολιτικού χώρου
Πυρά βουλευτών κατά ΥΠΑΝ-«Διαχρονικά προβλήματα στα σχολεία κρύβονται κάτω από το χαλί»
To βάρος στην πρόληψη για την προστασία διαιτητών-Τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Στην Εντατική 9,5 μηνών βρέφος μετά από πτώση στα Χανιά
ΒΙΝΤΕΟ: Ουκρανική πυραυλική επίθεση στο αρχηγείο του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη
Βγαίνει μπροστά η ΕΠΑ, απορρίπτει τα περί παρέμβασης από το Υπουργείο Εμπορίου