Ξαφνικό τέλος στην καριέρα του Φελγκέιρας

Ξαφνικό τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης Μάριο Φελγκέιρας μόλις στα 32 του χρόνια. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στα social media, χωρίς να διευκρινίζει τον λόγο που το κάνει.
 
Aναλυτικά:
 

«Ευχαριστώ το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν τοποθετούμαι μέσω δημοσιεύσεων, αλλά αυτή τη στιγμή η απόφαση μου το απαιτεί. Από τότε που ήμουν 9 ετών προπονούμουν στο ποδόσφαιρο και στα 15 μου έγινα επαγγελματίας. Ήταν 17 χρόνια επαγγελματικού ποδόσφαιρου, μέσα από τα οποία πήρα καλές και κακές εμπειρίες που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αν κοιτάξω πίσω βλέπω πως σήμερα είμαι καλύτερος άνθρωπος μετά από όλες αυτές τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια.

Δυστυχώς, πήρα την απόφαση να βάλω τέλος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οι λόγοι μόνο εμένα αφορούν. Αλλά είχα την ευκαιρία να τελειώσω με μια φανταστική γεύση από αποδυτήρια, που μόνο αυτά προσφέρουν.

Γι’ αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σε αυτή την περιπέτεια μοιράστηκαν τις μέρες τους μαζί μου. Σε αυτούς που με βοήθησαν όταν το χρειαζόμουν περισσότερο, σε αυτούς που με σήκωσαν όταν έπεσα, σε αυτούς που με καλοδέχθηκαν όπως μου άξιζε, σε αυτούς με δίδαξαν.

Δεν θα μπορούσα να μην τελειώσω με ξεχωριστές ευχαριστίες στην S.C. Espinho που μου πρόσφερε την τελευταία που περιπέτεια. Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι ένας από εσάς. Σας ευχαριστώ.

Μια νέα διαδρομή θα έρθει. Και αυτό είναι η ζωή, διαδρομές που πρέπει να ακολουθούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου με συνοδεύσατε και με στηρίξατε ως ποδοσφαιριστή».

Δειτε Επισης

Στο μυαλό του Πούτιν-Γιατί ανακοίνωσε τώρα την εκεχειρία των τριών ημερών
Φως στα αίτια θανάτου του 17χρονου θα δώσει η νεκροτομή-Πάει Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης
Πώς περνούν οι καρδινάλιοι τις ημέρες τους πριν το Κονκλάβιο-Τα λικέρ από το μίνι μπαρ και τα κόλπα
Η εξήγηση πίσω από το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που προκάλεσε μπλάκ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία
Πρωτοφανές μπλακ άουτ παρέλυσε Ισπανία και Πορτογαλία-Πού έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση
Στους 65 οι νεκροί από τη φονική έκρηξη στο Μπαντάρ Αμπάς
Εντοπίστηκε η 16χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λεμεσό
Κατάφεραν να εξαπατήσουν εταιρεία στη Λεμεσό και να αποσπάσουν πάνω από 640 χιλ. ευρώ
Εγένετο Δημοκρατική Αλλαγή-Εγκρίθηκε η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος
Σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο προκάλεσε το μπλακ άουτ σε Πορτογαλία και Ισπανία-Συνεχίζονται τα προβλήματα