Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα… Έξι νεκροί και επτά σοβαρά τραυματίες έπειτα από τροχαίο

Έξι νεκροί και 10 τραυματίες, από τους οποίους οι 7 πολύ σοβαρά να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί ήδη, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης.

Όλα συνέβησαν όταν ανετράπη αυτοκίνητο που μετέφερε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες συνολικά. Πρόκειται για τζιπ μάρκας Ηyundai στο επέβαιναν 18 άτομα, από τα οποία τα έξι δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους τα άλλα 10 μεταφέρθηκαν από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τα άλλα δύο που είναι μάλλον οι διακινητές, διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Επικράτησε τεράστια κινητοποίηση και πανικός στην περιοχή, με τις σειρήνες των ασθενοφόρων, των αστυνομικών αυτοκινήτων και της Πυροσβεστικής να ουρλιάζουν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του μετά το χωριό Λουτρά ενώ κατευθυνόταν προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου και έπεσε σε πρανές, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο έξι επιβαίνοντες και να τραυματιστούν άλλοι δέκα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεσπά ο πατέρας του άτυχου βρέφους που παρασύρθηκε στο θάνατο στην Ελλάδα

Δειτε Επισης

Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Σκάνδαλο στα κατεχόμενα-Συνδέουν τον υιό Φιντάν με δολοφονηθέντα βαρόνο
«Ήταν η ζωντανή ιστορία του Κορμακίτη»-Κηδεύτηκε η αιωνόβια εγκλωβισμένη Σπιρτού
Συνεχίζει τον αμανέ του ο Τατάρ-«Ορθή είναι η πολιτική των δυο κρατών»
Απόπειρα φόνου καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Φυλακισμένων πίσω από τα μαχαιρώματα κρατουμένου στις Κεντρικές
Πυρκαγιά στο Μοναγρούλλι έκανε στάχτη οκτώ δεκάρια βλάστησης
Κρεμλίνο: Ο Πούτιν είναι ανοιχτός σε επαφές με τους Ουκρανούς για την κατάπαυση πυρός
Φοβερό τροχαίο στα κατεχόμενα με δυο νεκρούς και εννέα τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Καρχαρίας επιτέθηκε σε δύτη σε παραλία του Ισραήλ
Aποσύρθηκαν καλλυντικά προϊόντα από την ευρωπαϊκή αγορά