Φραστική επίθεση Καρυπίδη σε ανθρώπους της Λαμίας

Μικρή ένταση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και ανθρώπους από την αποστολή της Λαμίας, υπήρξε μετά το παιχνίδι και συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων, καθώς ο πρόεδρος του Άρη, τους επιτέθηκε φραστικά σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Η ισοπαλία του Άρη κόντρα στην Λαμία, φάνηκε ότι δεν άρεσε στον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, που αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του. 

Εκεί, συνάντησε ανθρώπους από την αποστολή της Λαμίας και επιτέθηκε φραστικά στον γενικό αρχηγό, Γιάννη Συρογιάννη και στον διευθύνοντα σύμβουλο, Θεοδόση Τσικνή. 

Το περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού δόθηκαν έπειτα αμοιβαίες εξηγήσεις από τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας-Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν
Έσπασαν τον τοίχο κελιού καταδίκου στις Κεντρικές και ανακαλύφθηκαν 14 κινητά
Επιστολή Γεάδη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας-Εκφράζει οργή και θλίψη για την έρευνα στη ΣΜΥΝ
Κατασχέθηκαν προϊόντα από κατάστημα στην Αμμόχωστο-Εξετάζεται αν περιέχουν κάνναβη και φαρμακευτικές ουσίες
Ήρθε στην Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στη βαλίτσα (pics)
Το The Atlantic δημοσιεύει το σχέδιο επίθεσης στην Υεμένη που διέρρευσε σε δημοσιογράφο του
Ενέκρινε το Υπουργικό την αλλαγή στον νόμο του ΓεΣΥ-Πάει στη Βουλή με την μορφή του κατεπείγοντος
Η Κομισιόν καλεί τους Ευρωπαίους να συγκεντρώσουν προμήθειες επιβίωσης για τρία εικοσιτετράωρα
Διαψεύδει Χαρτσιώτη ο Τορναρίτης ότι δεν κλήθηκε στη Βουλή-Η γραμματέας του ενημέρωσε «δεν θα καταστεί δυνατή η παρουσία του»
Επίθεση Ένωσης Δημών σε Αρναούτη για τιμολόγιο για τα καρναβάλια-Καλεί Χαρτσιώτη να τοποθετηθεί επίσημα