Ρ.Τ.Ερντογάν: Το 1974 οι εταίροι μας, μάς εγκατέλειψαν στα μισά του δρόμου στην Κύπρο

Το 1974 οι στρατηγικοί εταίροι μας μάς εγκατέλειψαν στα μισά του δρόμου δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στη κατάρρευση του συστήματος διαβιβάσεων τότε της Τουρκίας και πρόσθεσε ότι σήμερα πλέον δεν τους έχουν ανάγκη. 

Σε ομιλία του στη Σακάρια της Τουρκίας ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία είναι ένα έθνος που τράβηξε πολλά στο θέμα των όπλων, των πυρομαχικών και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις λόγω του ότι εξαρτιόταν από το εξωτερικό.

“Την τελευταία φορά το ζήσαμε το 1974 στην Κύπρο. Οι στρατηγικοί εταίροι μας μάς εγκατέλειψαν στα μισά του δρόμου. Και γνωρίζετει ότι οι διαβιβάσεις στον στρατό είναι πολύ πολύ σημαντικές. Και το σύστημα διαβιβάσεων μας κατέρρευσε. Γιατί; Τα συστήματα που μας έδωσαν οι στρατηγικοί μας συνέταιροι σίγησαν. Αλλά εμείς τώρα έχουμε γλιτώσει από αυτά. Πλέον εμείς τους δικούς μας ασυρμάτους τους κάνουμε μόνοι μας.  Δεν τους έχουμε ανάγκη”, ανέφερε.

Δειτε Επισης

Βιαζόταν από τη μητέρα του υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι παιδί του
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση για τον Ιμάμογλου στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης
Ένας 47χρονος κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τουλάχιστον 17 γυναίκες στη Γαλλία παριστάνοντας τον υπνοθεραπευτή
Αντιμέτωπες με την φρίκη αλλά και τον κοινωνικό στιγματισμό οι γυναίκες θύματα σεξουαλικής βίας του 1974
Κανένα νέο εύρημα την Πέμπτη στην έρευνα διάσωσης στο Κάβο Γκρέκο
Ευκαιρία συνεργασίας ΕΕ και ΗΕ το Κυπριακό, είπε στο Συμβούλιο ο ΠτΔ-Προτεραιότητα για Γκουτέρες
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»
Ανησυχία για διεθνείς εξελίξεις εκφράζουν Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Αριστεράς-ΓΓ ΑΚΕΛ
Τον ρόλο της πολυμέρειας και τη συνεργασίας ΕΕ-ΗΕ τόνισαν Κόστα και Γκουτέρες
Δεν αποκλείει μελλοντική αύξηση χορηγίας προς τους Δήμους το Υπουργείο Εσωτερικών