ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η στιγμή που ο βράχος αποκολλήθηκε στη Ζάκυνθο

Τη στιγμή που ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε στο Ναυάγιο Ζακύνθου σκορπώντας τον τρόμο στην παραλία που ήταν γεμάτη λουόμενους, κατέγραψε ένας τουρίστας με το κινητό του.
 
Στο βίντεο βλέπουμε τον βράχο να καταρρέει και τους τουρίστες να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ ένας φωνάζει «Ω θεέ μου».

Με όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής, από την κατολίσθηση υπάρχουν μόνο μία τραυματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κολυμπούσε στην αριστερή πλευρά της παραλίας, στο σημείο δηλαδή όπου αποκολλήθηκε ο βράχος. Με σκαφάκια μεταφέρθηκε σε διπλανή παραλία προκειμένου να την παραλάβει από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακυνθου. Αυτή την ώρα κλιμάκιο της Αστυνομίας και του Λιμενικού βρίσκεται στο σημείο και για προληπτικούς λόγους έχουν απομακρυνθεί όλα τα σκάφη. Όσον αφορά τα τρία άτομα που θεωρήθηκαν εξαρχής αγνοούμενοι, σύμφωνα με το Λιμενικό έχουν εντοπιστεί και είναι καλά στη υγεία τους.

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα νέοι διάλογοι από την νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη
Οι ρόλοι των γόνων εύπορων οικογενειών στην Ελλάδα που διακινούσαν ναρκωτικά σε... κουτάκια χυμού
ΒΙΝΤΕΟ: Η διάσημη φώκια της Λήμνου έκανε την επανεμφάνισή της
«Παγώνει» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στα τέλη Απριλίου λόγω των εξελίξεων με τον Ιμάμογλου
Συνελήφθη η Γεωργία Μπίκα μετά από τροχαίο-Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Στο εδώλιο ο γιος του εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου
Σταμάτησαν οι έρευνες της τραγωδίας των Τεμπών στο Κουλούρι Λάρισας
Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στον Λεήμονα Λακωνίας-Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κορίτσι 15 ετών
Τραγωδία στην Εύβοια-Νεκρό βρέφος από ανακοπή
«Για τη δολοφονία του παιδιού μου υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, τους ονομάζει ο εισαγγελέας, γιατί να είναι στο απυρόβλητο;»