Δεν συνδέεται ο 35χρονος ύποπτος με τη δολοφονία του Χριστοδούλου αναφέρει ο δικηγόρος του

Δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο 35χρονος από τη Λευκωσία που συνελήφθη ως ύποπτος με τρία άλλα άτομα, είχε οποιεσδήποτε διαφορές με τον Gary Χριστοδούλου, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα, λέει ο δικηγόρος του.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ελεύθεροι οι τέσσερις που συνελήφθησαν για το φόνο Χριστοδούλου-Αδύνατα τα στοιχεία

Σε επιστολή του και «προς αποκατάσταση της πραγματικότητας» όπως αναφέρεται, ο Γιάννης Νεάρχου, δικηγόρος του 35χρονου από τη Λευκωσία αναφέρει ότι ο πελάτης του «συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας του Gary Χριστοδούλου 33 χρονών, που διαπράχθηκε 1η Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα τρία πρόσωπα».
 
Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο της διεξαχθείσας δικαστικής διαδικασίας προσωποκράτησης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, στις 15 Νοεμβρίου 2018, δηλώθηκε με σαφήνεια από τον επικεφαλής ανακριτή του ΤΑΕ  Παραλιμνίου ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σύνδεση του πελάτη μας με τους άλλους τρεις υπόπτους. Ο ανακριτής δέχτηκε επίσης ότι δεν υπήρχε οποιοδήποτε στοιχείο ή υποψία ότι ο πελάτης μας είχε οποιεσδήποτε διαφορές με το θύμα, αντίθετα δέχθηκε ότι μεταξύ τους υπήρχαν φιλικές σχέσεις».
 
Στην επιστολή σημειώνεται ακόμα ότι «στην πορεία των ερευνών διαφάνηκε ότι ο πελάτης μας δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ειδεχθές έγκλημα γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος πριν την εκπνοή του διατάγματος της οκταήμερης προσωποκράτησης του».

Δειτε Επισης

Πυροβόλησαν 19χρονο για την... λαμπρατζιά, συνελήφθη ένα πρόσωπο-Διέψευδε οποιοδήποτε επεισόδιο η Αστυνομία
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς στη Λεμεσό-Δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης οι άνεμοι
Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοουμένους στο ναυάγιο-Εξανεμίζονται οι ελπίδες
ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή
Άλλη μια καταδίκη της Κύπρου από το ΕΔΑΔ-Δικαιώθηκε Ρώσος φυγόδικος
Από πνιγμό επήλθε ο θάνατος των τεσσάρων θυμάτων από το ναυάγιο-Συνεχίζονται την Τετάρτη οι νεκροτομές
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον Κόρνο
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του 17χρονος στο Παραλίμνι-Xάθηκαν τα ίχνη του πριν από δυο ημέρες
Η αλλαγή στάσης του κτηματομεσίτη και της υπό κάλυψη δημοσιογράφου του Al Jazeera οδήγησαν στην απαλλαγή Αντωνίου
Ανοίγει ο χορός των καταθέσεων για ΤΑΚΑΤΑ, θέμα χρόνου η επίδοση κλήσεων-Καθυστερήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού