Η Θύρα 9 απαντά στη μιζέρια, τα πέτρινα χρόνια και αγνοεί τη διοίκηση

Δεν απάντησε στη διοίκηση της Ομόνοιας η Θύρα 9 τονίζοντας σε ανακοίνωση της πως δεν θα ασχοληθεί με όσα υποστηρίζει η διοίκηση της Ομόνοιας και τονίζει ότι θα βρεθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο για να υποστηρίξει με θέρμη την ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ανακοίνωση

"Ούτε η μέρα προσφέρετε, ούτε η ώρα και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πολλοί ίσως δεν έρθουν στον αυριανό παιχνίδι. Για εμάς όμως, για τους ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ, για τα στελέχη και τα μέλη μας δεν υπάρχουν επιλογές παιχνιδιών. ΟΛΟΙ αύριο στη Βόρεια να σπάσουμε την σιωπή με το τραγούδι μας και τον χορό μας, να μην νικήσει η μιζέρια, να σταθούμε στο ύψος μας όπως στεκόμαστε εδώ και τόσα πέτρινα χρόνια. Στις 16.00 αναχωρούμε από τον Κεντρικό.

Υ.Γ 1 - Ένας αδελφός που εδώ και καιρό παλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας χρειάζεται την βοήθεια μας. Η ανάγκη για οικονομική υποστήριξη είναι ΑΜΕΣΗ για αυτό στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα υπάρχει κουτί εισφορών στην Βόρεια κερκίδα καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Καλούμε τα στελέχη και τον κόσμο μας όπως στηρίξουν την προσπάθεια προσφέροντας την βοήθεια που χρειάζεται η οικογένεια του.

Υ.Γ 2 - Δεν θα ασχοληθούμε με την ανακοίνωση της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ".