Ένα νέο πάρκο θα δημιουργηθεί στην Πάφο

Ένα νέο πάρκο, θα δημιουργήσει ο Δήμος Πάφου στο σημείο απέναντι από το Μνημείο Μακαρίου και Αντίστασης, στην πρώην οικία Επάρχου.

Οι εργασίες για τον καθαρισμό του χώρου όπου θα δημιουργηθεί ο νέος πνεύμονας πρασίνου στην Πάφο, έχουν ήδη αρχίσει, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται ο σχεδιασμός και η τοπιοτέχνηση του πάρκου.

Ο Δήμαρχος Πάφου Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Πάφου Γιώργο Δημητριάδη, αρμόδιους λειτουργούς και τους συντελεστές του έργου, επισκέφτηκαν το χώρο προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι βασικές παράμετροι αλλά και να δοθούν οι σχετικές οδηγίες.

Στο πάρκο αναμένεται να φυτευτούν περί τα 525 δένδρα, το κόστος αγοράς και φύτευσης των οποίων θα καλυφθεί εξολοκλήρου από χορηγία της CYTA.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συννεφιές, βροχές και σκόνη στο μενού του καιρού-Στους 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
«Ταξίδεψαν» στο διάστημα και γέμισαν εμπειρίες οι εγκλωβισμένοι μαθητές-Έστειλαν σημαντικά μηνύματα
Σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα των ψεκασμένων οστών αγνοουμένων-Έγινε η πρώτη ταυτοποίηση μετά από 46 χρόνια
Εντοπίζει σοβαρές ελλείψεις στο σύστημα αξιολόγησης αναπηρίας η Επιτροπή Εργασίας-Ζητούν κώδικα δεοντολογίας
Εντόπισε προβλήματα και ανάγκη εκπαίδευσης σε στέγες ηλικιωμένων η Λοττίδου-Ζητά ρύθμιση μέσω Νομοσχεδίου
Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για... βάπτισμα ξένων γεωργικών προϊόντων σε εγχώρια-Ψάχνουν λύσεις οι Αρχές
Τέσσερις στους δέκα πιστεύουν σε επιχειρηματικές ευκαιρίες-Φοβούνται το ρίσκο οι μισοί
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση κανονισμών για διαχείριση τ/κ περιουσιών-«Αν δεν υπάρξει μοριοδότηση ποτέ δεν θα λυθεί το πρόβλημα»