Έκλεψαν κράνη και ασπίδες και τα ...στόλισαν σε άγαλμα

Επίθεση σε κλειστό φορτηγάκι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στη συμβολή Ζαϊμη και Στουρνάρη, με τρεις επιβάτες αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.
 
Ομάδα νεαρών επιχείρησε και κατάφερε να εγκλωβίσει το αστυνομικό όχημα για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν συναδέλφους τους των ΜΑΤ, οι οποίοι με την παρέμβασή τους κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές. Ωστόσο από το φορτηγάκι εκλάπησαν δύο κράνη και δύο ασπίδες, τα οποία ...φόρεσαν σε αγάλματα της πλατείας Εξαρχείων.
 
Στις 13:37 έγινε προσαγωγή ενός 15χρονου γιατί είχε στην κατοχή του μία πένσα.

 

Πηγή: The Toc

Δειτε Επισης

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη και Πολάκη-«Να δω αν θα έρθεις με παντελονάτη ενδυμασία στο Δικαστήριο, λες π@π@ριές…»
BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»