ΜICHELIN Pilot Sport 5, Καλοκαιρινό Ελαστικό Νέας Γενιάς, Σχεδιασμένο να Προσφέρει Επιδόσεις Υψηλού Επιπέδου.

Ακρίβεια και οδηγική απόλαυση, σε κάθε σας χιλιόμετρο.

Η Michelin παρουσιάζει το νέο της καλοκαιρινό ελαστικό, το MICHELIN Pilot Sport 5, που προορίζεται για τους λάτρεις των sport αυτοκινήτων και των σεντάν υψηλών επιδόσεων. Σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό sport επιδόσεων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Είναι το καλοκαιρινό ελαστικό με τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των κύριων ανταγωνιστών του,  όσον αφορά τη διάρκεια ζωής στην κατηγορία των sport αυτοκίνητων(1) 

  • Προσφέρει ακρίβεια και εξαιρετική απόκριση στις στροφές,  χάρη στην τεχνολογία Dynamic Response, όπως έχει ήδη αποδειχθεί στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ένα υβριδικό λινό από αραμίδη και νάιλον σχηματίζει μια ζώνη γύρω από τον σκελετό του ελαστικού και εγγυάται βέλτιστη απόκριση και αυξημένη οδηγική απόλαυση.
  • Προσφέρει επίσης μέγιστο έλεγχο, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις πρόσφυσης και φρεναρίσματος σε στεγνό (5) και βρεγμένο (6) οδόστρωμα. Η τεχνολογία Dual Sport Tread Design επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του πέλματος και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στο βρεγμένο, χάρη στην εσωτερική πλευρά σκαλίσματος και στο στεγνό χάρη στην εξωτερική πλευρά σκαλίσματος με άκαμπτα μπλοκ.
  • Το συγκεκριμένο  καλοκαιρινό ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει άψογη ματ βελούδινη εμφάνιση με αναδεικνύοντας το όχημά σας. Ως αποτέλεσμα, ήταν ο νικητής του 2021 με τίτλο «Contemporary Good Design Award» που διοργανώθηκε από το Red Dot Award(7) 

Μετά το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport 4 που αγαπήθηκε από τους καταναλωτές και κέρδισε πολλά βραβεία(8) το ελαστικό MICHELIN Pilot Sport 5 είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη σε 50 διαστάσεις από 17 έως 21 ίντσες. Αποτελεί ελαστικό  5ης γενιάς της γκάμας Pilot Sport.

Αποκλειστικοί διανομείς των ελαστικών MICHELIN η CTC AUTOMOTIVE.

 

Δειτε Επισης

Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ-Ο Δρ. Νικόλοος Ηγουμενίδης απαντάει σε όλα για την στεφάνια νόσο
Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό!
Έρευνα της PwC για τον μετασχηματισμό του κλάδου ακινήτων
Ένα debate για το μεταβαλλόμενο κόστος δομικών υλικών
Real Estate και πράσινη μετάβαση: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης
Ο τομέας ακινήτων αναδιαμορφώνεται: Ποιες οι εξελίξεις
Τα βήματα της ΙΚΕΑ προς ένα πιο βιώσιμο αύριο, για όλους
Debate δύο υποψηφίων για την ανάπτυξη Λευκωσίας και Λεμεσού
Η εξέλιξη της αγοράς ακινήτων του Ντουμπάι και ο ρόλος της κυβέρνησης
Το i-Fitness Day, στηρίζει και φέτος το TELETHON!