COLILEN IBS: Ένα πρωτοποριακό προϊόν για τη θεραπεία του ευερέθιστου εντέρου

Πόνος, φούσκωμα στην κοιλιά και ακανόνιστη λειτουργία του εντέρου, που προκαλούν δυσφορία και ενίοτε αμηχανία, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα του ασθενούς.  

Το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου ή σπαστική κολίτιδα, όπως αναφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις, είναι μια καλοήθης διαταραχή που δεν απειλεί μεν τη ζωή του ασθενούς, θεωρείται, ωστόσο ως η πιο κοινή νόσος του γαστρεντερικού συστήματος ταλαιπωρώντας μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ιδιαίτερα τους νέους και τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, τα συμπτώματα και τα αποτελέσματα της διαταραχής αυτής μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις κοινωνικές δραστηριότητες του ατόμου, την εργασία, τα ταξίδια, την ποιότητα του ύπνου μέχρι και τη σεξουαλική λειτουργία του, με τους έντονους πόνους και τη δυσφορία να αποτελούν εμπόδιο στη λειτουργικότητά του.  

Το 100% φυσικό προϊόν της ιταλικής εταιρείας ABOCA Colilen IBS, που δεν περιέχει γλουτένη, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που ενδείκνυται για τη θεραπεία του συνδρόμου του ευερέθιστου εντέρου.

Λόγω του προστατευτικού μηχανισμού του, μειώνει σταδιακά τις εντερικές διαταραχές με τη διάρκεια της θεραπείας (από 2 έως 6 εβδομάδες) να προσαρμόζεται ανάλογα με την ένταση της διαταραχής.

Το Colilen IBS διατίθεται στην αγορά υπό μορφή κάψουλας και αποτελείται από το μοριακό σύμπλεγμα ActiMucin, που περιέχει ρητίνες, πολυσακχαρίτες και πολυφαινόλες. Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα ουσιαστικά αλληλοεπιδρά με την επιφάνεια του εντερικού βλεννογόνου, σχηματίζοντας μια προστατευτική μεμβράνη που προστατεύει τον βλεννογόνο από την επαφή με ερεθιστικές ουσίες.

Το προϊόν είναι κατάλληλο από την ηλικία των 8 ετών και άνω, ενώ δεν συνίσταται σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης και γαλουχίας. Επίσης σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του, είναι καλό να αποφεύγεται η χρήση του.

 

Tο ιατροφαρμακευτικό προϊόν COLILEN IBS της Aboca, διατίθεται στην τιμή των €24.50, σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια.

 

Εισαγωγή / Διανομή

MARATHON TRADING

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234, Λατσιά , Λευκωσία

sales@marathontrading.com

Follow us:

 

@abocacy

www.marathontrading.com

https://www.aboca.com/el/

 

  

Δειτε Επισης

Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!