PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel, τώρα και σε οικογενειακή συσκευασία!

Η αλμυρή και γλυκιά γεύση που αγαπήσατε, τώρα και σε οικογενειακή συσκευασία, με ανανεωμένο και μοντέρνο σχεδιασμό, για περισσότερη απόλαυση!

Τα αγαπημένα μας Κυπριακά παγωτά, από το 1965, παρουσιάζουν στην αγορά το παγωτό PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel σε οικογενειακή συσκευασία των 850ml και προκαλούν ξανά τις αισθήσεις μας, σε μια μοναδική γευστική πανδαισία εναλλαγής γλυκού και αλμυρού!

Το PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel παράγεται από φρέσκο κυπριακό γάλα, θαλασσινό αλάτι και από 3 διαφορετικούς τύπους καραμέλας: αλμυρή καραμέλα, νιφάδες αλμυρής καραμέλας και καραμέλα Dulce De Leche, δημιουργώντας μια απρόσμενη κι εκρηκτική γεύση που προκαλεί τον κάθε ουρανίσκο!

Το μυστικό της συνταγής βρίσκεται στην αρμονική ισορροπία και την κορυφαία ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του, πάντα με την σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU.

Αναζητήστε το νέο οικογενειακό παγωτό PAPAFiLiPOU Sea Salt Caramel στις μεγάλες υπεραγορές, στα παραδοσιακά μπακάλικα, στα περίπτερα και στις παγωταρίες PAPAFiLiPOU σε μια νέα και μοντέρνα, σχεδιαστικά, συσκευασία και αφεθείτε στην υπέροχη αίσθηση της εναλλακτικής γεύσης που... αγαπήσατε!

Δειτε Επισης

ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκηρύσσει διαγωνισμό για το DiscoverEU
Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση
Η αναισθησιολογία μία από τις νεότερες ιατρικές ειδικότητες
Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου
Η GAN προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου και διαδικτυακά!
Ιατρική Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας
«ΑνθίΖΩ»: Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery